Çulhaoğlu:Depremde hayatını kaybedenler şehit sayılmalıdır

Çulhaoğlu:Depremde hayatını kaybedenler şehit sayılmalıdır
Yayınlama: 01.03.2023
A+
A-

 

 

(HABER MERKEZİ)-TOROS-İYİ Parti Adana Milletvekili Metanet Çulhaoğlu 6 Şubat’ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli deprem ve 20 Şubat’ta Hatay’da meydana gelen deprem nedeniyle hayatlarını kaybeden vatandaşlarımızın şehit sayılması için kanun teklifi verdi.

Verdiği kanun teklifi hakkında açıklama yapan Çulhaoğlu şunları söyledi;

Ben İyi Partinin Adana-Osmaniye ve Hatay il sorumlusuyum. Depremin ilk gününden beri bölgede vatandaşlarımız ile iç içeyim. Deprem nedeniyle yaşanan acılara, çekilen ızdıraplara birebir şahit olmaktayım. Bu üç ilimizde’de vatandaşlarımızın yaralarını sarmaya, hem partimizin hem de gönüllülerimizin tüm yurt geleninden gönderdikleri yardım malzemelerini ihtiyaç sahiplerine ulaştırmayı koordine ediyor, eksiklerinin zamanında kendilerine ulaştırmasını sağlamak için çalışıyorum.

Özellikle Adana, Hatay Kırıkhan ve Samandağ ilçelerinde ihtiyaçlarını giderirken de kendileri ile yaptığım ayaküstü sohbetlerde başka ne gibi yardımlara ihtiyaç duyduklarını sorduğumda en çok karşılaştığım konu, Depremde hayatını kaybeden yakınlarının Şehit sayılmasını istediler.

Verdiğim Kanun Teklifi depremzede vatandaşlarımızın istekleri üzerine verilmiş yerinde bir tekliftir.

Umarım Türkiye Büyük Millet Meclisine verdiğim Kanun Teklifi iktidar milletvekilleri tarafından ret edilmez ve vatandaşlarımızda kalıcı hasara yol açan felaket nedeniyle yaralarının hafifletilmesine bir nebze de olsa yararı olur.

Kamuoyuna saygıyla arz ederim.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.