Çukurova’nın kalbi Mersin’de atacak

Çukurova’nın kalbi Mersin’de atacak
Yayınlama: 17.12.2022
A+
A-

Milliyetçi Hareket Camiasının sevilin isimlerinden Adana eski Milletvekili adayı Cahit Öztok, hemşerilerini Mersin Mitingine davet etti.

MHP eski Milletvekili adayı çiftçi-iş insanı Cahit Öztok Çukurova’da yaşayan tüm hemşehrilerini MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin teşrif edeceği Mersin’de düzenlenecek olan mitinge davet etti

ÇUKUROVA TÜRKMEN BEYİNİ AĞIRLIYOR

Adana’nın tanınmış ve sevilen isimlerinden olan Cahit Öztok yaptığı basın açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

“Genel Başkanımız Türkmen beyimiz Sayın Devlet Bahçeli Türkiye genelinde ‘Aday belli karar net’ temalı mitingler düzenleyerek vatandaşlarımızla buluşuyor. Bu hafta sonu 18 Aralık pazar günü de Mersin’de hemşehrilerimizle buluşacak. Bu topraklarda yetişen büyük Devlet adamı, hemşehrimiz, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin teşrif edeceği Mersin mitingine Çukurova’da yaşayan partili-partisiz tüm hemşehrilerimizi davet ediyorum.

Kişiliği, duruşu ve düşünceleriyle Türk Milletine örnek olan Türkiye Cumhuriyeti’nin bekası ve bölünmez bütünlüğünün yılmaz savunucusu liderimizle Mersin Mitinginde buluşacak olmanın heyecanı ve gururuyla dopdoluyuz. Onun yolunda olmanın haklı kıvancı ve coşkusu ile miting saatini bekliyoruz. Bölgemizde hayatını idame ettiren vatan ve millet sevdalısı tüm vatandaşlarımızla 18 Aralık Pazar günü saat: 15.oo’de Mersinde Millet bahçesinde olacak ve Devlet dersi dinleyeceğiz.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.