ÇÖPÜNÜ DOĞAYA ATMA, GELECEĞİMİZİ KARARTMA

ÇÖPÜNÜ DOĞAYA ATMA, GELECEĞİMİZİ KARARTMA
Yayınlama: 07.09.2022
A+
A-

 

(HABER MERKEZİ) –TOROS – Adana’da faaliyet gösteren Güney Rotary Kulübü ev sahipliğinde, çevre etkinliği düzenlendi.

Yaşar Kemal Yürüyüş Parkuru’nda düzenlenen etkinliğe Güney Rotaract Kulübü, Güney İnteract Kulübü ve Güney Rota Kids Kulübü’de katıldı. Parkurda spor yapan ve park alanında piknik yapan Adanalı vatandaşlar etkinliği düzenleyen Güney Rotary Kulübü Üyeleri’ne teşekkür etti.

Düzenlenen etkinlikte üyeler ve tüm katılımcılar çevre temizliğinin önemine vurgu yaparak, parktaki bilhassa pet şişe kapakları ve diğer evsel atıkları toplayarak parktaki vatandaşların da farkındalığın oluşturulmasına katkıda bulundu.

Adana Güney Rotary Kulübü Başkanı Nilgün İnal  ”Çöpünü doğaya atma, geleceğimizi karartma” sloganıyla her yaştan oluşan kulüpler ve üyelerle yaptıkları farkındalık projesinde çevremize duyarlı olmanın ve gelecek nesillere yaşanabilir bir dünya bırakmanın önemine vurgu yaptı.

Güney Rotary Kulübü ayrıca 8-11 Eylül tarihleri arasında Pop-up Store – İkinci el satış etkinliği de düzenleyecek. Ziyapaşa Bulvarı’nda eski Marka Park mağazasının bulunduğu yerde düzenlenecek etkinlikten sağlanan gelirle kız çocuklarına, girişimci kadınların eğitimi ve mesleki gelişimi yararına harcanacak.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.