Kocaispir’den ATB Yönetimine “Hayırlı olsun” ziyareti

Kocaispir’den ATB Yönetimine “Hayırlı olsun” ziyareti
Yayınlama: 16.12.2022
A+
A-

 

 

(HABER MERKEZİ)-TOROS-Adana Ticaret Borsası Başkanı Şahin Bilgiç ve yönetimine ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulunan Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, “Adana ileriye umut ve güvenle bakıyor. Yeni döneminizde üstün başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.

KOCAİSPİR, “ATB İLÇEMİZİN GÜZİDE KURUMUDUR”

Adana Ticaret Borsası’nın Adana’nın en önemli kanaat önderlerinden biri olduğunu ifade eden Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, “Geçen dönem de bu görevi yürütüyordunuz. Çok başarılı işler yaptınız. Adana’nın yararına olan her konuda inisiyatif alıp, öne çıktınız. Diğer odalarla birlikte çok güzel bir sinerji oluşturup, enerji yarattınız. Bu enerjinin devam ediyor olması mutluluk verici. Yüreğirimizde olmanız bizler için onur ve gurur vesilesidir. Adana ekonomisine yön veriyorsunuz. Adana ve Yüreğir’i güzelleştirip geliştirmek için bundan sonra da işbirliğimizi sürdürmeye devam edeceğiz.”

ADANA İLERİYE UMUTLA, GÜVENLE BAKIYOR

Yüreğir’de toplum hayatına yön veren, kamusal fayda üreten kurumların, tesislerin çoğalmasından mutlu olduğunu belirten Başkan Kocaispir, “Adana hepimizin ortak paydası. Büyük potansiyelimiz var. Adana için taş üstüne taş koyan herkes başımızın tacıdır. Hepimizin bildiği Ceyhan Yumurtalık bölgesinde ‘Büyük Konteynır Limanı’, kimya ve enerji yatırımları, AOSB’deki dinamizm, şehrimizin genç nüfusu, iç turizm, gastronomi gibi bir çok konuda Adana ileriye artık umutla, güvenle bakıyor. Bu süreçte Adana Ticaret Borsası da en önemli aktörlerden bir tanesi. Sizlerle olan işbirliğimiz, yakın çalışmamız, dayanışmamız, ağabey-kardeş ilişkimiz bundan sonrada devam eder. Bu dönem için görevinizde üstün başarılar diliyorum. Allah mahcup etmesin.” diye konuştu.

BİLGİÇ, “ORTAK PAYDAMIZ ADANADIR”

ATB Meclis Başkanı Osman Bağış, YK Başkan Yardımcısı Sabahattin Yumuşak, YK Üyesi Yasin Milli, Meclis Üyeleri Abdullah Kaçar ve Seçil Sarısoy ile Genel Sekreter T. Gökhan Öztürk’ün hazır bulunduğu ziyarette Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir’in içten ve güzel dilekleri için sonsuz teşekkür eden Adana Ticaret Borsası Başkanı Şahin Bilgiç, “Bir şehrin ortak payda olması her zaman fayda sağlar. Ortada güzel bir ahenk varsa bu birlikteliklerin sonucudur. ATB olarak sizin belediye sınırlarınız içerisinde olmaktan biz de memnuniyet duyuyoruz. Hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. Adanamızın plaka kodu 01 gibi Türkiye’ye örnek olacak gelişmelerde her zaman birinci sırada yer alacağız. Yönetim ve meclis olarak bizler Adana için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Bizler valimizle, vekillerimizle, yerel yönetimlerimizle, STK ve meslek odalarıyla en güzel birlikteliği uzun zamandır sağladık. Adana bu ahengi yakaladı. Bundan sonra da sürdüreceğimiz inancındayız.” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.