ÇOLDer  2 yaşında

ÇOLDer  2 yaşında
Yayınlama: 01.11.2022
A+
A-

 

(HABER MERKEZİ)-TOROS-Adana’da, eğitim, ekonomi, sosyal, bilimsel, teknoloji, kültürel, istihdam, çevre gibi her alanda yurt içinde ve yurt dışında faaliyet göstermek üzere yola çıkan ve 2’nci yılını dolduran Çözüme Ortak Ol Derneği (ÇOLDer) Başkanı Özge Demirdelen, üçüncü yılın temasını açıkladı. Demirdelen, “Fikren Gençlik” olarak belirledikleri tema doğrultusunda gençliğe faydaya yönelik birçok projeyi hayata geçirmeye hazırlandıklarını bildirdi.

Çözüme Ortak Ol Derneği Başkanı Akademisyon Özge Demirdelen,“Projelerimiz, iş birliklerimiz ve faaliyetlerimiz vasıtasıyla ve eşitlikçi bir toplumu desteklemek, sadece sorunu konuşmakla vakit harcamak yerine aynı zamanda neler yapabilirizi, kısacası çözümü bulmak suretiyle çıktığımız bu yola, şimdi yola çıktıklarımızla (ki bence en önemlisi de burası), ve hatta yolumuzda artarak devam etmenin mutluluğu içindeyiz” dedi.

Kadını, eğitimi, istihdamı, bilim ve teknolojiyi, çevre ve hayvan haklarını, çocuk hakları ve toplum sağlığı gibi geniş bir yelpazede toplam 12 komite ile çalıştıklarını belirten Demirdelen,  “Her bir komitemizin ayrı koordinatörleriyle, yönetim ve denetim kurullarımızla birlikte her bir alanda üretme, elini taşın altına koyma, yol alma amacı güderek, kendi kılavuzumuzu oluşturma, standartlarımızı belirtme ve ilkelerimiz doğrultusunda ilerleme hedefindeyiz” bilgisini paylaştı.

ÇOLDer’in gecesine Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Adana Baro Başkanı Av. Semih Gökayaz, Sarıçam Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Pekel, Adana Ticaret İl Müdürü Adnan Ekiz , KOSGEB Adana İl Müdürü Mehmet Eren, Mersin Kent Konseyi Başkanı Ayferi Tuğcu, ÇGC Başkanı Cafer Esendemir, Küresel Strateji Araştırmalar Derneği Başkanı Mustafa Çakar,ÇOLDer Başkan Yardımcısı Av. Enes Şahin, Sefa Saygıdeğer, Filiz Tunç Yıldırıcı, Fatma İnci Gül, Cem Acil,  Yönetmen Nuri Cihan Özdoğan ve çok sayıda davetli katıldı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.