Çocuklardan yerli malı haftası etkinliği

Çocuklardan yerli malı haftası etkinliği
Yayınlama: 12.12.2023
A+
A-

TOROS (Haber Merkezi) – Çukurova Belediyesi Yüzüncüyıl Kreşinde minikler Yerli Malı Haftası etkinliği düzenledi. Kreş öğretmenleri ve velilerin yoğun katılım gösterdiği etkinlikte yöresel ürünler sergisi açıldı. Başkan Soner Çetin’in katıldığı etkinliğe çocuklar birbirinden güzel gösterileriyle renk kattı.

Yerli Malı ve Tutum Haftası dolayısıyla Çukurova Belediyesi Yüzüncüyıl Semt Kreşinde çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’in de katıldığı, velilerin de büyük ilgi gösterdiği etkinlikte, yöresel ürünler sergisi açıldı. Başkan Soner Çetin, etkinlikte yaptığı konuşmada, “Çocukluğumuzda yerli malı haftasını kutlardık. Bizler o bilinçle yetiştirildik. Yerli üretimi desteklemeliyiz. Maalesef yerli üretim istediğimiz seviyede değil. Ağaç yaşken eğilir, yerli üretim ve tüketim bilinci çocuklarımıza bu yaşlardan verilmeli. Bu yaşlarda öğrendikleri şeyleri hiçbir şeyi unutmazlar. Çocuklarımız Atatürk sevdasını ve cumhuriyete bağlılığı bu yaşlarda öğreniyorlar. Bu çocuklarımız ileride ülkemizi yönetecek konuma gelecekler. İnanıyorum ki bu çocuklar çok iyi şekilde yetiştiriliyor” dedi.

Başkan Soner Çetin konuşmasının ardından çocukların birbirinden güzel gösterilerini izledi, onlarla türkü söyledi, şarkılarına eşlik etti. Etkinliğin son bölümünde hep bir ağızdan “Bir Başkadır Benim Memleketim” şarkısı söylendi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.