CİHANGİRSPOR DA MUTLU SON

CİHANGİRSPOR DA MUTLU SON
Yayınlama: 10.10.2023
A+
A-

TOROS (Haber Merkezi) – Seyhan İlçesi ve Çukurova İlçesi Süper Amatör Küme takımlarının birincilerinin karşılaştığı Süper Kupa finalinde Deveci Gençlikspor Kulübü’nü 6-2 yenen Cihangirspor kupa’nın sahibi oldu. Yeni Çukurova Stadı’nda oynanılan final karşılaşmasına spor protokolü ve futbolseverler büyük bir ilgi gösterdi.

Yeni sezon öncesi moral depolayan Cihangirspor Kulübü’ne Süper Kupa’yı ASKF Başkanı Ahmet Bozan, TFF Güney İlleri Bölge Müdürü Akif Oflaz, Çukurova Gençlik Spor İlçe Müdürü Bilal Oldaç, TSYD Adana Şube Başkanı Engin Kanber verirken Deveci Gençlikspor ise kupasını Seyhan Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan Üney, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir, Çukurova Belediyesi Spor Danışmanı Ergin Ulun ile Seyhan Belediyesi Spor Müdürü Ebru Telkıran’dan aldı.

ASKF Başkanı Ahmet Bozan, güzel bir etkinliğe imza atan Seyhan Belediyesi ve Çukurova Belediyesi başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür edip başta olmak üzere katılımcı takımları da kutladığını söyledi. Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar da, ilk yarıyı izleyip her iki takıma başarı dileğinde bulundu.

Futbol İl Temsilcisi Bülent Oymacı, Saha Komiserleri Derneği Başkanı Mahmut Uzunoğlu da bu önemli final karşılaşmasını izleyen spor paydaşları arasında yer aldı. Cihangirspor ve Deveci Gençlikspor Kulübü temsilcileri de böyle bir organizenin gerçekleşmesinden desteğini esirgemeyen Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin ile ekibine camiaları adına teşekkür ettiler.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.