CHP Seyhan Belediye Başkanı Adayı Tekin’den Kent Konseyi’ne ziyaret

CHP Seyhan Belediye Başkanı Adayı Tekin’den Kent Konseyi’ne ziyaret
Yayınlama: 01.03.2024
A+
A-

TOROS (Özel Haber) Serdar Akın – Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Seyhan Belediye Başkanı Adayı Oya Tekin Kent Konseyi’ni ziyaret etti. Oya Tekin ziyaretin konuşma yaptı.

Yıllardır bir hak mücadelesi içerisinde olduğunu söyleyen Oya Tekin, “Ben bir hukukçu olarak her zaman hak mücadelenin içerisinde oldum. Bu mücadelem beni bugün Seyhan Belediye Başkanlığı adaylığına getirdi. Bu bir sorumluluktur tabii ki. Partim, partinin yetkili kurulları kamuoyunun sesine kulak verdiler. Bir takım anketler yapıldı, görüşler alındı. Bu çalışmalar beni bugün sizin karşınızda Seyhan Belediye Başkan Adayı bir kadın olarak çıkardı” ifadelerini kullandı.

Tekin kadının siyasette var olma mücadelesinin temsili olduğu belirterek, “Kadının yüzyıllardır süren hak mücadelesinde cesaretle, büyük bir özveriyle ve büyük bedeller ödeyerek bizlere kadar getirdiler. Hepsi bu bir el verme, bir bayrak devri şeklinde devam eden bir mücadele oldu. O köklerimizden aldığımız o mücadele cesareti ve azmiyle biz kadınlar bu mücadeleyi bırakmamak adına siyasi alanda da sürdürüyoruz. İşte o mücadelenin temsili olarak şu an ben kadının siyasette ve karar verme mekanizmalarında var olma mücadelesinin temsili olarak bugün karşınızdayız. Aslında bensizim. Siz de bensiniz. Biz biriz arkadaşlar“ dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.