Ceyhan’ın kurtuluş günü onurla ve gururla kutlandı

Ceyhan’ın kurtuluş günü onurla ve gururla kutlandı
Yayınlama: 07.01.2024
A+
A-

Toros (Haber Merkezi)- Ceyhan ilçesi, 6 Ocak Kurtuluş Günü’nün 102. Yıldönümünü coşku ve gururla kutladı. Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, kurtuluş coşkusunun Ceyhan’ın her bölgesine yayılması için ince eledi sık dokudu.Ceyhan’ın kurtuluşunun 102. Yılını kutlayan, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, Ulusal Kurtuluş Mücadelesi’nin mimarı Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve bağımsızlık için canlarını feda eden aziz şehitleri rahmet ve minnetle anan Başkan Hülya Erdem, Ceyhan Kaymakamı Muhammed Gürbüz ile birlikte Kent Meydanı’nda düzenlenen resmi törene katıldı.

“KUTLU OLSUN CEYHAN”Törende yaptığı konuşmada Ceyhan’ın Kurtuluş Mücadelesi’nde örnek bir tavır sergilediğini ve Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunda kahramanlık destanı yazdığını kaydeden Başkan Hülya Erdem, “Hep birlikte daha aydınlık yarınlar için, güçlü bir Ceyhan için yürüyelim. Kurtuluşun kutlu olsun Ceyhan” dedi.

Törenin ardından Ceyhan Asri Mezarlığı’ndaki şehitliği ziyaret edip, şehitleri saygı ve rahmetle anan Başkan Erdem, “Vatan sevdasına canlarını adayan aziz şehitlerimize bir gün değil, her gün minnettarız” diye konuştu.Ceyhan’ın kurtuluş gününün, gurur günü, umut günü, bağımsızlık ve özgürlük günü olduğuna dikkat çeken Başkan Hülya Erdem, “Aydınlık bir gelecek için bağımsızlık ve özgürlük meşalesini daha da yükseklere taşıyoruz” dedi.

SANATÇILARI BAŞ TACI ETTİKurtuluş günü dolayısıyla Ceyhanlılarla coşkuyla bir araya gelen Başkan Hülya Erdem, Ceyhan Murat Göğebakan Kültür Merkezi’nde Ceyhan Musiki Sevenler Derneği Korosu’nun eşsiz performansıyla da mükemmel bir akşamda komşularıyla kurtuluş onurunu yaşadı.Konserde emeği geçen tüm sanatçıları ve katılan vatandaşları baş tacı eden Başkan Hülya Erdem, “Çok önemli günü bizimle geçiren tüm komşularımıza, Ceyhanlılarımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.