Ceyhan’da 160 kişilik ekip ev ev dolaşıyor

Ceyhan’da 160 kişilik ekip ev ev dolaşıyor
Yayınlama: 15.02.2023
A+
A-

 

 

(HABER MERKEZİ)-TOROS-Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, depremin yaralarını her geçen gün daha güçlü bir şekilde sardıklarını bildirdi. 160 kişilik saha ekibiyle ev ev, sokak sokak, mahalle mahalle hasar ve durum tespiti yaptıklarını kaydeden Başkan Hülya Erdem, “Bu olağanüstü günlerde Ceyhan’a olağanüstü bir şekilde hizmet etmek için gece gündüz demeden halkımızın emrindeyiz” dedi.
Ceyhan’a diğer şehirlerden akrabalarının yanına gelen depremzedelerin de ihtiyaçlarını karşılayan Ceyhan Belediyesi’nin dayanışma, kardeşlik, paylaşma duygularıyla hareket ettiğini kaydeden Başkan Hülya Erdem, bu duyguları Ceyhanlılara hissettiren ziyaretçileri de unutmadı.

ÖZCAN PURÇU İLE GEZDİLER
Çukurova’nın tek, Ceyhan’ın ilk kadın Belediye Başkanı Hülya Erdem, bu kapsamda deprem nedeniyle destek ziyaretinde bulunan CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu ile mahallerde komşularını ziyaret etmeye devam ettiklerini, yaraları sarma gayretinde bulunduklarını, dayanışma ve birlik içinde zor günleri aşacaklarına inandığını söyledi.

BULGARİSTAN’DAN DAYANIŞMA İÇİN GELDİLER
Başkan Erdem, ayrıca Ceyhanlılara ‘geçmiş olsun’ dileklerini iletmek üzere Bulgaristan’dan gelen Bulgaristan Hak ve Özgürlükler Partisi Şumnu İl Başkanı Aysel Rufad, Bulgaristan’ın Şumnu ili Varbitsa ilçesi Belediye Başkanı Merdin Bayram, Şumnu Venets köyü Belediye Başkanı Nehriban Ahmedova, Bulgaristan Hak ve Özgürlükler Partisi Türkiye Bölge Temsilcisi Lütfi Özgür ve Adana Balkan Türkleri Dayanışma ve Kültür Derneği Başkan Vekili Balkan Masası Adana İl Temsilcisi Mehmet Alper ve yönetimine de teşekkür etti.

Başkan Erdem, “Milletimizin gözünün yaşı dinmeden durmayacağız, yorulmayacağız, dinlenmeyeceğiz. Yaralarımızı sarıyoruz. Sarmaya da devam edeceğiz” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.