YÜREĞİR’E 25 YENİ MUHTARLIK BİNASI

YÜREĞİR’E 25 YENİ MUHTARLIK BİNASI
Yayınlama: 29.08.2023
A+
A-

TOROS (Haber Merkezi) – Yüreğir Belediyesi, ilçe sınırları içerisinde muhtarlık binalarını yenileme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. İlçeye 22 yeni muhtarlık hizmet binası kazandıran Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, 3 mahallede çalışmaların tamamlanmak üzere olduğunu söyledi.

Yüreğir Belediyesi Tesisler Müdürlüğü, gelişen ihtiyaçlara cevap veren, kent estetiğine uygun bir mimari yaklaşım ile zor şartlarda görev yapan muhtarların ve mahalle sakinlerinin hizmet kalitesini artırma hedefiyle ilçeye 22 yeni muhtarlık binası yaptı. Çotlu, Yerdelen ve Haydaroğlu mahalle muhtarlıklarının çalışmalarında ise sona yaklaşıldı.

Yüreğir’de parti ayrımı yapmadan tüm muhtarlarla işbirliği içinde çalıştıklarını belirten Başkan Kocaispir, muhtarların kendileri için olmazsa olmazları olduğunu ifade ederek, “Biz Yüreğir’de muhtarlarımızla birlikte çalışıyoruz. Bugüne kadar söylediklerimizin icraata döküldüğünün en büyük şahidi muhtarlarımızdır. 22 yeni muhtarlık hizmet binamız Yüreğir’e hayırlı uğurlu olsun. 3 mahallemizde de çalışmalarımız devam ediyor. Biz bu mekânları vatandaşımıza daha güzel şartlarda hizmet edilsin diye açıyoruz” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.