Ceyhan’da açık hava sineması büyük ilgi gördü

Ceyhan’da açık hava sineması büyük ilgi gördü
Yayınlama: 17.08.2023
A+
A-

TOROS (Haber Merkezi) – Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, sıcak yaz günlerinde Ceyhanlı komşularının hoş vakit geçirmesi ve güzel anılar biriktirmesi için açık hava sinemasını hizmete sundu.

Meydanı’nda, Ozan Açıktan tarafından yönetilen ve senaryosunu Gülse Birsel’in yazdığı komedi türündeki “Aile Arasında” adlı Türk filmiyle Ceyhanlılara stresten uzak bir akşam yaşatan Başkan Hülya Erdem, “Belediyemiz bünyesinde devam eden kültür-sanat ve spor kurslarımızın yanı sıra kültür sanat aktiviteleriyle Ceyhanlı hemşehrilerimiz için her detayı düşündük. Sinemaya gidemeyen ailelerimiz ve çocukları için hayata geçirdiğimiz açık hava sinema gösterimlerimiz belediyemizin ‘Kadın Eli’ birimi tarafından özenle hazırlanan mısır ve limonata ikramlarımız eşliğinde gerçekleşiyor” diye konuştu.

Başkan Hülya Erdem, çeşitli gösterilerin de sunulduğu açık hava sinema filmlerine devam edeceklerini belirterek, “Etkinlik alanımızı tamamen dolduran tüm komşularımıza teşekkür ederiz. Ceyhanlılar her şeyin en iyisine layık” ifadelerini kullandı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.