Ceyhan’da 100. Yıl Hatıra ormanı ve yarışma ile taçlandı

Ceyhan’da 100. Yıl Hatıra ormanı ve yarışma ile taçlandı
Yayınlama: 02.11.2023
A+
A-

TOROS (Haber Merkezi) – Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Yılını anlamlı etkinliklerle kutlayan, ikinci yüzyılı tüm Ceyhanlıların katılımıyla karşılayan Ceyhan Belediyesi, Cumhuriyet coşkusunu hatıra ormanı ve resim yarışmasıyla taçlandırdı. 100. yıla büyük bir istek ve coşkuyla hazırlanan, kutlamalara 7’den 77’ye tüm Ceyhanlıları dahil eden Ceyhan Belediyesi’nin 100. Yıl Hatıra Ormanı, geleceğe taşınacak en büyük hazinelerden biri oldu. Cumhuriyetin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün orman sevgisini göz önüne alarak Ceyhan Belediyesi Hatıra Ormanı oluşturduklarını belirten Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, “Ağaçlarımız yeşerecek, ormanımız büyüyecek, gelecek kuşaklara yemyeşil bir Ceyhan bırakacağız” dedi. Ceyhanlı komşularıyla bir arada, omuz omuza, Cumhuriyetin 100. yılına özel, 100 fidanla taçlandırdıkları 100. Yıl Hatıra Ormanı’nı Ceyhan’a ve değerli Ceyhanlılara kazandırmanın onurunu yaşadıklarını ifade eden Başkan Erdem, “Gelecek nesillere, umudun simgesi ile yeşeren bir miras bıraktık” diye konuştu.

MİNİKLERİN YARIŞMA COŞKUSU

Cumhuriyetin 100. Yılına özel düzenlenen canlı resim yarışmasının da ilçeye ayrı bir renk kattığını ifade eden Başkan Hülya Erdem, “Yarışmada emek sarf eden bütün evlatlarıma teşekkür ederim. İlk 3’e girme başarısı gösteren Melis Berra Demirel, Bertuğ Kurt, Aylin Çiftçi evlatlarımı tebrik eder başarılar dilerim. Cumhuriyet sizsiniz çocuklarım” dedi.

CEYHAN BAYRAKLARLA DONANDI

Cumhuriyetin 100. yılına büyük bir coşku ve istekle hazırlanan, şehrin dört bir yanını bayrağın kırmızı-beyaz renkleriyle süsleyen, esnafı ve Ceyhanlıları da unutmayan Başkan Hülya Erdem, “Haydi Ceyhan bayrakları asalım, Cumhuriyetle yaşayalım. Bayrak ve vatan sevgimiz, sevdamız hiç bitmesin” ifadelerini kullandı

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.