BAŞKAN KOCAİSPİR’DEN MAHALLE ZİYARETLERİ

BAŞKAN KOCAİSPİR’DEN MAHALLE ZİYARETLERİ
Yayınlama: 23.10.2023
A+
A-

TOROS (Haber Merkezi) – Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, mahalle gezilerine devam ediyor, vatandaşları ziyaret edip sorun ve talepleri dinliyor.

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Göreve başladığı günden bu yana esnaf ve vatandaş ziyaretlerine ara vermeden devam eden Başkan Kocaispir, son olarak Akıncılar, Dede Korkut ve Sarıçam mahallelerini ziyaret etti.

Yüreğir’in geleceğine ilçe sakinleri ile birlikte istişare geleneğiyle yön verdiklerinin altını çizen Başkan Kocaispir; “İlçemizde hemen her fırsatta farklı mahallelerimizde ilçe sakinlerimizle bir araya geliyoruz. Bu buluşmalarımızda hem mahallelerimize geniş bir perspektifle bakma fırsatı buluyoruz hem de lokal olarak nerede bir ihtiyaç var onu tespit edip çözüme kavuşturmak için gayret ediyoruz. Tüm imkânlarımız ile vatandaşımızın yanında oluyor taleplerini yerine getiriyoruz. Sosyal belediyecilik adına üzerimize düşeni yapıyoruz” dedi.

Mahalle sakinleri ise Başkan Kocaispir’e mahallelerine yaptıkları çalışmalarından ve ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.