Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, Ceyhanlı muhtarları ağırladı

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, Ceyhanlı muhtarları ağırladı
Yayınlama: 20.10.2023
A+
A-

TOROS (Haber Merkezi) – Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, hizmet anlayışı içerisinde muhtarları mesai arkadaşı olarak gördüklerini belirtti.19 Ekim Dünya Muhtarlar Günü nedeniyle Ceyhanlı muhtarları ağırlayan Başkan Hülya Erdem, demokrasinin en önemli yapı taşı muhtarların mahallelerden başlayan gelişimin öncüleri olduğunu vurguladı.

DEMOKRASİ VURGUSUMuhtarların siyasi parti veya herhangi bir oluşumdan bağımsız seçilen, demokrasinin temeli olduğunu dile getiren Başkan Hülya Erdem, Ceyhan Öğretmen Evi’ndeki buluşmada, “Muhtarlarımızı büyüklerimiz, kardeşlerimiz, ağabeylerimiz, ablalarımız, arkadaşlarımız olarak görüyoruz” diye konuştu.Ceyhan Kaymakamı Muhammed Gürbüz ve Ceyhan Muhtarlar Derneği Başkanı Eren Ulaş ve çok sayıda muhtarın katıldığı etkinlikte konuşan Başkan Erdem, “Muhtarlarımızla birlik ve beraberlik içinde Ceyhanımıza hizmet etmekten onur duyuyoruz. Muhtarlar Günü kutlu olsun” dedi.

HEDİYELER SUNDUCeyhanlıları ve muhtarları komşusu olarak gören ve bu anlayışla hareket eden Çukurova’nın tek, Ceyhan’ın ilk ve tek kadın Belediye Başkanı Hülya Erdem, yemekte ağırladığı muhtarlara çeşitli hediyeler sundu. Muhtarlar Derneği de vatandaşa hizmetlerinden dolayı muhtarlara plaket verdi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.