Cemalpaşa mahallesindeki kermes büyük ilgi görüyor

Cemalpaşa mahallesindeki kermes büyük ilgi görüyor
Yayınlama: 01.01.2024
A+
A-

TOROS (Özel Haber) Serdar Akın – Cemalpaşa mahallesinin çalışkan kadın muhtarı Nerjin Cevher Çamurdan her ay muhtarlık binasının yanında kermes açarak destek olduğu gibi kadın seçmenlerine destek olmaya devam ediyor.

Kermesin çok büyük ilgi gördüğünü ve diğer semtlerden katılmak isteyenleri geri çevirmek zorunda kalan Cemalpaşa Muhtarı Nerjin Cevher Çamurdan “Muhtarlığa başladığım günden bu yana mahalleme hizmetlerimi sürdürürken Muhtarlık yanındaki parkımızda kadınlara özel açtığımız Kermes her geçen gün ilginin artması sebebi ile her ay yapma kararı aldık.Çünkü, Cemalpaşa mahallesinde oturan kadınlarımıza ek bir gelir getirmek amacı ile ve onlara ekonomik katkıda bulunmak için kermesi düzenliyoruz. Tek sıkıntımız diğer semtlerden gelmek isteyen ve stand isteyen kadın dostlarımız oluyor ve geri çevirmek zorunda kalıyoruz. Çünkü buradaki kermes çok kalabalık olduğu gibi satılarında güzel olmasından dolayı bizim semtimizde stand istiyorlar. Kermesimizin ana hedefi kendi semtimiz dışında kimseyi almamak için azalarımızla birlikte karar aldık.Bu yüzden başarılı olduğumuzu tahmin ediyorum”dedi.

31 Mart 2024 yılında tekrar Cemalpaşa mahalle muhtarlığına aday olduğunu belirten mevcut muhtar Çamurdan “Seçmenlerimiz uygun gördüğü taktirde oylarına talip olduğunu ve güvenoyu almak için çalışmalarına devam edeceğini” söyledi.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.