BUNLAR SADECE ÇAM AĞAÇLARINI DEĞİL, NEFES BORUMUZU KESİYORLAR

BUNLAR SADECE ÇAM AĞAÇLARINI DEĞİL, NEFES BORUMUZU KESİYORLAR
Yayınlama: 30.07.2023
A+
A-

TOROS(Özel Haber) Yusuf Kahraman – CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP milletvekilleri olarak Muğla’nın Milas ilçesine bağlı Akbelen ormanına giderek ormanda kesim yapılmasını engellemeye çalışan köylülere destek verdilerini açıklayan CHP Erzincan Milletvekili Sayın Mustafa Sarıgül, 24 Temmuz Pazartesi günü sabahından bu yana Muğla İkizköy Akbelen Ormanı’nda anayasamızın 169. maddesi göz göre göre ihlal ediliyor dedi.

Sarıgül, Nerede bir haksızlık varsa CHP haklının yanında yer almaya devam ediyor. CHP sadece haksızlığa uğrayan insanların değil, ormanlarımızın da hakkını ve hukukunu koruyan bir partidir.

Ormanlar bize geçmişin mirası değil, geleceğin emanetidir. Burada kesilenler çam ağaçları değil nefes borumuzdur. Nefes borularımızı kesiyorlar. Doğa insanoğluna her şeyi veriyor zaten ve sadece bir şey istiyor. “Dengeyi bozma” diyor. “Sana verdiğimi al fazlasını zorlama” diyor.  “Daha fazlasını almak için doğanın dengesini bozarsan su altında kalırsın, toprak altında kalırsın, ateşte kalırsın, aç kalırsın” diyor.

Bu feryadı 80 yaşındaki Zehra Nine duyuyor diyen Mustafa Sarıgül, Ancak gözünü hırs bürüyenler mualesef duymuyor dedi. İşte bu nedenledir’ki şu an bizde buradayız ve ormanlarımızı korumak adına Zehra Nine’nin yanındayız ve olmaya da devam edeceğiz dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.