ÇELİK, “ADANA 31 MART GÜNÜ SON SÖZÜ CUMHUR İTTİFAKI DİYEREK SÖYLEYECEK”

ÇELİK, “ADANA 31 MART GÜNÜ SON SÖZÜ CUMHUR İTTİFAKI DİYEREK SÖYLEYECEK”
Yayınlama: 25.02.2024
A+
A-

TOROS (Özel Haber) Meryem Ünal/ Sevil Çakmak – Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Adana’ya geldi. Vatandaşlar miting alanına yoğun ilgi gösterdiler. Düzenlenen mitingde Ak Parti Adana İl Başkanı Ozan Gülağaçlı, Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sayın Fatih Mehmet Kocaispir, Ak Parti Sözcüsü Ömer Çelik’te konuştu.

ÇELİK, “TÜRKİYE’Yİ EMİN ELLERE EMANET ETTİNİZ”

Ak Parti Sözcüsü Ömer Çelik, “Sevgi ve saygılarımızı iletiyoruz. Ve değerli büyüğümüz, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Adanalı hemşehrimiz Sayın Devlet Bahçeli’ye buradan selam olsun diyoruz. İşte Adana, işte Cumhur İttifakı, işte istasyon meydanı. Sevgili kardeşlerim, değerli hemşerilerim. Bir kere daha en güçlü şekilde yine sandığa gidiyoruz. 14 Mayıs’ta, 28 Mayıs’ta milletimizin göz bebeği, milletimizin sevgilisi Sayın Cumhurbaşkanımızı yeniden cumhurbaşkanı seçtiniz. Ve Cumhur İttifakı’mızı mecliste en büyük grup haline getirdiniz. Karşımızdaki iç ve dış provokasyonlara, manipülasyonlara rağmen bir kere daha Türkiye’yi emin ellere emanet ettiniz. İşte Adana bir kere daha bu sebeple şunu hak ediyor ki Allah’ına kurban Adana 14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimlerinde karşımıza altılı yedili masa diye bir tiyatro çıkmıştı. O zaman biz demiştik ki bu halk yedili masa tiyatrosuna en güçlü Adana verecek. Ve bir kere daha en güçlü cevabı Adana verdi. Gençler çok çalıştılar, genç kardeşlerimizle hep beraberdik. Ama Adanalı kadınların hakkını asla unutamayız. Onun için kim ne derse desin son sözü Adanalı kadınları söyleyecek. Geçen seçimde de Adana’nın kadınları cumhurbaşkanımızın yanında Cumhur İttifakı’nın yanında durarak son sözü söylediler. İnşallah 31 Mart günü de son söz bütün Adana hep beraber Cumhur İttifakı diyerek söyleyecek” diyerek ifade etti.

GÜLAĞAÇLI, “31 MART GÜNÜ ZAFER İLE TAÇLANDIRACAĞIZ”

Ak Parti Adana İl Başkanı Ozan Gülağaçlı, “Kendinden berisinden vazgeçen ateş işte teşkilat işte Kıymetli Adanalılar, değerli hemşehrilerim. Bugün burada Adana olarak hep birlikte dünya liderimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı karşılayacak olmanın coşku ve heyecanını sizlerle paylaşıyor olmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Bu büyük mitingimize gelerek  31 Mart demokrasi zaferimiz öncesi zafer sancağını dalgalandığı ülkesine dik duruş gösteren siz kıymetli kardeşlerimi, büyüklerini ve hemşehrilerimi saygıyla, sevgiyle ve muhabbetle selamlıyorum. Hepiniz hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. Bu bir yalnızca burada cumhurbaşkanımız, Recep Tayyip Erdoğan’ı karşılayacak aynı zamanda Adana’mızın ve hizmet eser ve belediyeciliğinin çalışmalarının temellerini atacağız. Bu temel öylesine sağlam bir temel olacak ki harcında siz kıymetli Adanalıların yıllarca hasret çektiği hizmetler, özlem duyduğunuz gelişmeler ve bu gelişmelere bağlı kubbede hoş bir seda bırakmak için samimiyet ve gayretle çalışan birbirinden değerli belediye başkanlarımız olacaktır.  Ben inanıyorum ki Adana ve Adanalılar bunu yapacak güce, kudrete, meşhura sahiptir. Bu vesileyle her zaman olduğu gibi önümüzdeki süreçte de Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Fatih Mehmet Kocaispir başta olmak üzere Cumhur İttifakımızın on beş ilçe başkan adayıyla teşkilatlarımızın her bir mensubuyla sahada sizlerce gece gündüz demeden çalışacak, kapı kapı gezecek, dolaşacak ve 31 Mart günü zafer ile taçlandıracağız” dedi.

 

KOCAİSPİR, “ALLAH’IN İZNİYLE ADANA İÇİN GÜZEL PROJELERİMİZ VAR”

Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sayın Fatih Mehmet Kocaispir konuşmasına başlarken şu ifadelere yer verdi;  “Bugün beraber yol yürümekten onur duyduğum ve  siyasette yanında başladığım dünya lideri, cumhurbaşkanımız, genel başkanımız şu an sayın Recep Tayyip Erdoğan şehrimizde misafir etmenin onurunu ve gururunu yaşıyoruz. 2002 yılından beri Adana Gençlik Kolları Kurucu Başkanı olarak beni görevlendiren 2019 yılında Yüreğir Belediye Başkanı olarak hemşehrilerime hizmet etme fırsatını bana veren, bugün de Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak karşınızda bulunmama vesile olan saygıdeğer Cumhurbaşkanıma, Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarımı arz ediyorum.  Ayrıca bizlerden desteğini esirgemeyen ve bu desteğini her zaman hissettiren hemşehrimiz Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı saygıdeğer büyüğümüz, sayın Devlet Bahçeli’ye de teşekkürlerimi arz ediyorum.

Kocaispir, “5 yıl boyunca Yüreğir Belediye Başkanı olarak sizlere onurla ve şerefle hizmet ettim. Yüreğir’de ortaya koyduğumuz projelerin çok daha iyisini yapmak için Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle siz huzurundayım ve inşallah onun destekleriyle Yüreğir’de yaptıklarımızdan çok daha güzellerini Adana’da beraber yapacağız. Sizlerin dua ve desteğiyle Adana çok daha güzel olacak. Allah’ın izniyle Adana için güzel projelerimiz var. Adana’nın her bir ilçesi için güzel projelerimiz var. Adana’da yaşayan her büyük fert için çocuklarımız, gençlerimiz, kadınlarımız ve büyüklerimiz için çok güzel projelerimiz Adana’mızın ihtiyaç duyduğu her konuyu biliyoruz. Adana’mızın bütün sorunlarını çözmeye hazırız” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.