Büyükşehir Gündüz Bakımevlerinde Cumhuriyetin 100. Yılı coşkusu

Büyükşehir Gündüz Bakımevlerinde Cumhuriyetin 100. Yılı coşkusu
Yayınlama: 01.11.2023
A+
A-

TOROS(Haber Merkezi) – Başkan Zeydan Karalar, miniklerin Cumhuriyet coşkusuna ortak oldu, yeni kreşlerin müjdesini verdi

Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün “Ey yükselen yeni nesil! İstikbal sizindir. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak sizlersiniz” sözünden hareketle Adana Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Çocuk Hizmetleri Şube Müdürlüğü’ne bağlı Gündüz Bakımevlerinde Cumhuriyetin 100. Kuruluş Yılı gurur ve coşku ile kutlandı.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün en büyük eserim dediği, Cumhuriyet değerleri ve ilkeleri ışığında, kuruluşunun 100. Yılı’na özel büyük sevinç yaşandı.

Adana Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Çocuk Hizmetleri Şube Müdürlüğü’ne bağlı; Ali Akbulut Gündüz Bakımevi, Şehit Enes Özgül Gündüz Bakımevi, Merkez Gündüz Bakımevi, Pozantı Gündüz Bakımevi ve Kozan Sır Elif Gündüz Bakımevi’nde eğitim gören 3-6 yaş aralığındaki toplam 500 öğrencinin hazırladığı çeşitli dans gösterileri ve şarkılar eşliğinde muhteşem gösteriler sergilendi ve şiirler okundu.

Ellerinden Türk Bayraklarını, dillerinden Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü düşürmeyen çocukların gösterilerine eşlik eden öğretmen ve ebeveynler de çocuklarla aynı heyecanı yaşadı.

Büyükşehir Gündüz Bakım Evlerindeki 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlamalarına katılan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, miniklerin coşkusuna ve sevincine ortak oldu.

Miniklere, velilere ve öğretmenlere, Adana’nın, vatanın kurtuluşundaki ve kuruluşundaki önemini anlatan Başkan Zeydan Karalar, hizmete girecek yeni kreşlerin müjdesini verdi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.