Burhanettin Bulut’ tan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

Burhanettin Bulut’ tan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı
Yayınlama: 29.08.2023
A+
A-

TOROS (Haber Merkezi) – CHP Adana Milletvekili Burhanettin Bulut 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

CHP’li Bulut, “Bugün, kuruluş ve kurtuluşun başlangıcı Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün başkomutanlığındaki ordularımızın “ya istiklal ya ölüm diyerek” kazandığı 30 Ağustos Zafer Bayramının 101. yıl dönümünün gururunu yaşıyoruz. Cumhuriyetimizin kurucusu ebedi Başkomutanımız Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde kazanılan bu büyük zafer “kayıtsız şartsız milletin olacak egemenliğe” açılan aydınlık bir penceredir.

30 Ağustos’ta kadınıyla erkeğiyle, yediden yetmişe işgale boyun eğmeyen o büyük ruh bağımsızlık için tarihe hiç silinmeyecek bir not düşmüştür.  Bu büyük zafer ulusumuzun bağımsızlığa ve özgürlüğe olan inancının yansımasıdır. 101 yıl önce yazılan bu destanın onurunu, gururunu ve sevincini bugün bir kez daha yüreğimizde hissediyoruz.

Cumhuriyet değerlerinin iktidar tarafından bilinçli ve sistematik bir şekilde aşındırıldığı, Atatürk’ün adının unutturulmaya çalışıldığı bu iklimde bize düşen en büyük görev cumhuriyete, demokratik, laik ve sosyal hukuk devletine sahip çıkmaktır. Laik, demokratik ve çağdaş Türkiye yolunda çalışmak, yorulmadan, usanmadan yürümektir. Kahramanlarımızın bize emanet ettiği Cumhuriyetimize sıkı sıkıya sarılmaktır. Büyük zaferin yıl dönümünde, başta Ulu Önderimiz Atatürk’ü şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyorum. İşgalden zafere, zaferden Cumhuriyete Ulu Önder Atatürk’ün aydınlık yolunda yürüyen herkesin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyorum” dedi.

 

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.