Burcu Eroğlu, “Yüreğir için ben de varım”

Burcu Eroğlu, “Yüreğir için ben de varım”
Yayınlama: 13.12.2023
A+
A-

TOROS (Haber Merkezi) – Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) bir çok kademesinde üzerine düşen görevleri layıkıyla yerine getiren Yüreğir’in evladı Burcu Eroğlu, Yüreğir Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı olarak tüm partililerinden ve Yüreğirlilerden destek istedi.

Yüreğir’in yüreği güzel insanlarına ve değerli yol arkadaşlarına seslenen Eroğlu, gerek genel gerekse yerel seçimlerde “sıkılmadık el, gidilmedik yer, çalınmadık kapı bizim değildir” bilinciyle yürüdüğü bu yolda hiçbir mücadeleden kaçmayacağını kaydetti.

Mustafa Kemal Atatürk’ün ilkelerinden ve çizdiği yoldan sapmayan, Türkiye’de emekçilerin, yoksulların, demokratların hakkın, hakkaniyetin partisi CHP’nin bir ferdi olmaktan gurur duyduğunu dile getiren Eroğlu, “Yüreğir’i Yüreğirliler kazanacak, Yüreğir’i yüreği güzeller kazanacak” dedi.

Ailesi bildiği, partili büyüklerinin kendine kattı bilgi ve birikimlerin kazanımıyla Yüreğir Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı olduğunu kaydeden Eroğlu, “Herhangi bir makam sevdası gütmeden seçimlerde, meydanlarda dinlediğim, gördüğüm, duyduğum sıkıntılara çözüm aramak ve halkımıza daha iyi bir hizmet sunabilmek için bu yola baş koydum” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.