BİZİM DERDİMİZ %100 ZAM DEĞİL

BİZİM DERDİMİZ %100 ZAM DEĞİL
Yayınlama: 05.08.2023
A+
A-

TOROS (Özel Haber) Çağlacan Kurt/ Sevil Çakmak- Adana’ da taksiye yapılan zamlardan sonra taksimetre açılışı 17 TL, kilometre başı 21 TL ve 3 kilometreye kadar olan kısa mesafe 80 TL’ ye yükseldi. Adana’ da taksicilik yapan Ercan Gül taksi zamlar hakkında konuştu.

Gül, “ Bu süreçte şuan ki zamlardan memnunuz. Mazot 37,5 tl oldu günümüz zammı ile birbirini dengeliyor fakat mazota tekrar zam gelirse ne derece dengeler onu bilemem“ dedi.

“ Müşteriler ilk olarak tepki gösteriyor daha sonra ise bizi anlıyorlar”

Taksi ücretlerine zam gelmesi ile birlikte müşteri oranında azalma olup olmadığını sorduğumuzda Gül, şu ifadeleri dile getirdi; “ İlk etapta azalma gözlemliyoruz fakat daha sonra müşterilerimizin isteği üzerine tekrar taksilerimize olan talep artıyor çünkü bizimde elimizde olan bir şey değil mazot fiyatının artması bizde zam oranlarımızı dengelemek zorundayız yoksa indi- bindi ücreti bile mazotumuzu karşılamayabilir” dedi.

“Yakıt fiyatları artmaya devam ederse şuan ki zam bizi kurtarmayabilir”

Yakıt fiyatlarının artmasıyla orantılı %65 zam talebinde bulunan taksiciler zammın belirli olduğunu söyleyen Ercan Gül konuşmasını şu ifadelerle sonlandırdı “ Bizim derdimiz hiç bir zaman %100 zam olmadı biz yakıta gelen zam oranıyla eşit miktarda zam oranı talep ettik ve şu an da da istediğimiz oldu” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.