Biz De Varız Destekleme Derneği’nden şehitlerimize özel etkinlik, “Unutmadık, unutmayacağız!”

Biz De Varız Destekleme Derneği’nden şehitlerimize özel etkinlik, “Unutmadık, unutmayacağız!”
Yayınlama: 21.01.2024
A+
A-

Toros (Haber Merkezi)- Biz De Varız Destekleme Derneğince bu yıl ikincisi düzenlenecek olan ‘Şehitlerimizi unutmadık, unutmayacağız’ konulu Karma Spor Etkinliği projesi Şehit Anaları Spor Kompleksi’nde gerçekleşecek.

Adana Şehit Anaları Derneği, Adana Gençlik Spor İl Müdürlüğü, Adana Büyükşehir Belediyesi ve Çukurova Belediyesi ile ortak gerçekleştirilecek olan ‘Karma Spor Etkinliği’ 9 Mart Cumartesi günü Şehit Anaları Spor Kompleksi’nde yapılacak.

Biz De Varız Destekleme Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Tanır Emre Üzelgeçici, “Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekât bölgesinde şehit düşen kahraman Mehmetçiklerimize Allahtan rahmet, aile ve yakınlarına başsağlığı diliyorum. Bu sene ikincisini düzenleyeceğimiz ‘Şehitlerimizi unutmadık, unutmayacağız!’ konulu Karma Spor Etkinliği projemizin hazırlık aşamaları bitti. Proje kapsamında Karma Spor Etkinliğini 9 Mart 2024 Cumartesi günü, Şehit Anaları Spor Kompleksi’nde gerçekleştireceğiz. Bizler bir fark yaratıp çocuklarımızla yan yana olmak istedik. Ben verimli bir etkinlik olacağını düşünüyorum. Aslında bu bir tür çağrı, dediğim gibi hazırlık çalışmaları bitti. Bizlerle bu projede yer almak isteyen, katkı sağlamak isteyen herkese çağrımızdır; mutluluk ve iyilik, paylaştıkça çoğalır. Herkesi mutluluğu ve iyiliği büyütmeye davet ediyoruz. Şimdiden emeği geçen ve katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.