BEBEK TEKSTİLİNDE DOĞRU HİJYENİN ÖNEMİ

BEBEK TEKSTİLİNDE DOĞRU HİJYENİN ÖNEMİ
Yayınlama: 10.10.2023
A+
A-

TOROS(Haber Merkezi) – Bebeklerin hassas yapısı ve zayıf bağışıklık sistemi, onların sağlığı için özel bir dikkat ve bakım gerektiriyor. Bu yüzden bebeğin sağlığı ve konforu, ebeveynler için en büyük öncelikler arasında yer alıyor.

Bebek cildi, yetişkin cildine göre çok daha hassas ve ince bir yapıya sahip. Bu nedenle, bebek giysileri, yatak takımları ve diğer tekstil ürünleri alınırken gösterilen özen, bu ürünlerin temizliğinde kullanılan deterjanlarda da gösterilmesi gerekiyor.

Bebek cildi, dışarıdan gelen tahriş edici maddelere karşı daha savunmasız olduğu için, sıkça görülen cilt sorunları, tahriş, kızarıklık, kuruluk ve atopik dermatit gibi rahatsızlıkların büyük bir kısmı, yanlış deterjan kullanımından kaynaklanabiliyor. Bebek cildi için özel içerikle üretilen deterjanlar, onların cilt sağlığını koruyup, tahriş riskini en aza indiriyor.

Bitkisel ve vegan içerikli temizlik ürünleri ailesi Life by Fakir’in “baby” serisi ürünleri, bebekler ve hassas cilde sahip yetişkinler için özel içerikle geliştirildi.

Hipoalerjenik Özellik

Doğa ve insan dostu içeriğini Ecomark ve Vegan sertifikaları ile tescilleyen Life by Fakir ürünlerinin baby serisi, bebeklere konfor, annelere güven veriyor. Hipoalerjenik özellikli ürünler, alerjik reaksiyon riskini en aza indirmeyi amaçlıyor ve cilt hassasiyetine karşı daha nazik temizleme sağlıyor.

Zararlı Katkı Maddeleri İçermiyor

Mama ve kaka gibi zorlu lekelere karşı yüksek performanslı temizlik imkanı sunan Life by Fakir Baby ürünleri, insan sağlığına olumsuz etkileri olan GDO, SLS, klor, paraben, boya gibi kimyasallar içermiyor.

Uygunluğu Dermatolojik Testlerle Kanıtlanmış

Life by Fakir Baby serisinde, sıvı çamaşır deterjanı, konsantre yumuşatıcı ve doğal granül sabun yer alıyor. Ürünlerin bebekler ve hassas cilde sahip olanlar için uygunluğu dermatolojik testlerle kanıtlanmıştır.

Renk ve Dokuyu Bozmuyor

Bebek giysileri genelde renkli ve yumuşak dokulu olurken, Life by Fakir Baby ürünleri, renkleri soldurmadan ve dokuyu bozmadan temizlik imkanı veriyor. Böylece hem giysilerin ömrü uzun oluyor, hem de bebeğin yaşam konforu bozulmuyor.

Hem Bebek Hem Çevre Dostu

Life by Fakir konsantre yumuşatıcı, ideal kullanımda tam 60 yıkamaya kadar performans gösteriyor. Ürünün üretiminde konsantre olmayan ürünlere göre yüzde 75 daha az su kullanılıyor. Böylece bebeklerin cildini korurken, doğanın sürdürülebilirliğine de katkı sağlıyor.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.