Baysal’dan ÇGC’ye ziyaret

Baysal’dan ÇGC’ye ziyaret
Yayınlama: 22.09.2023
A+
A-

TOROS (Haber Merkezi) – AK Parti’den Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Aday Adaylığını açıklayan, Kozan kökenli, tanınmış İş İnsanı Hilmi Baysal, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Kozan başta olmak üzere Çukurova Bölgesi iş dünyasının yakından bildiği Yusuf Baysal Şirketler Gurubu’nun Yönetim Kurulu Başkanı olan Hilmi BAYSAL, kuruluşundan beri aktif üye olarak içerisinde bulunduğu Adalet ve Kalkınma Partisi’nden 2024 yılında yapılacak olan yerel seçimler için Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na aday adayı olduğunu dile getirdi.

Hilmi Baysal, beraberinde Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Üyesi olan Kozanlı gazetecilerden Yalçın Kara ve Levent Açıkgöz ile birlikte; Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkan Vekili ve Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir’i makamında ziyaret ederek bir süre sohbet ettiler.

Adana’nın, Adanalının ayrım gözetmeksizin yıllar yılı hak ettiği hizmetten yeterince faydalanması gerektiğinin altını önemle çizen Hilmi Baysal, “Kentimiz ve kentlimiz için memleketimizi yarınlara hazırlayacak hayati projelerimiz var. Takdir olur ise AK Parti’den Büyükşehir Belediye Başkanlığına talibim. Adana il merkezimizden en ücra noktasına kadar en iyi hizmeti sunabilmek için çalışmalarımız bulunmakta. Memleketlimizin desteğine talibiz” dedi.

Esendemir ise ziyaretten mutluluk duyduğunu ifade ederek; “Yerel seçimler o yörede yaşayan insanlar için çok önemli. Seçtiği kişiyi birebir görme, hizmetlerini değerlendirme ve yeri geldiğinde de çok daha kolay hesap sorma imkanına sahiptir. Demokrasi şöleni olarak geçmesini beklediğimiz yerel seçimler en nihayetinde hizmet yarışıdır. Kazanan her zaman; yöre insanı olmuştur. Hizmete talip olan adaylar; vatandaşın karşısında projeleri anlatabilmek için demokrasinin bir başka sac ayağı olan basının karşısına çıkmalıdır. Halkın sesi-gözü ve kulağı olan basın bu anlamda çok önemli bir platform teşkil etmektedir. Bu yarışta göreve talip olan tüm adaylara başarılar diliyoruz” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.