BAŞKENT ADANA PLATFORMUNDAN VALİ KÖŞGER’E ZİYARET

BAŞKENT ADANA PLATFORMUNDAN VALİ KÖŞGER’E ZİYARET
Yayınlama: 21.09.2023
A+
A-

TOROS (Haber Merkezi) – Adanalıların lobi faaliyetlerinde Ankara’da bürokraside ve yatırımlarda daha etkin olmak ve güçbirligi yapmak için birlik içinde Konfederasyon çatısı altında hizmet vermek amacıyla yola çıkan Başkent Adana Platform Başkanı Fatih Bayhan, güçlü bir Adana için yola çıktıklarını ve ilk olarak Adana Valisi Yavuz Selim Köşger’i ziyaret ettiler.

Başkent Adana Platform Başkanı Fatih Bayhan, “Ankaradayım bir adana evi oluşturacağız geçen yıl Ankara’da yönetici ve bürokrat ile 1300 insanımızı bir araya getirdik. Lobi faaliyetlerini daha etkin bir hale getirmek için önümüzdeki günlerde kapsamlı bir şekilde yapacağız” dedi.

Konfedarasyon çatısı altında toplanarak Vali Yavuz Selim Köşger’e Adana’ya özgü hediyeler takdim ettiler. Vali Köşger, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, teşekkür etti.

AKP VE MHP’YE DE ZİYARET

Başkent Adana Platform Başkanı Fatih Bayhan ile Federasyon Başkanları daha sonra AKP İl Başkanı Ozan Gülaçtı ve MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı’yı da ayrı ayrı ziyaret ettiler.

ZİYARETE KATILANLAR

Fatih BAYHAN Başkent Adana Platform Başkanı, Bilal Nadir Gök Danışma Kurulu Başkanı, Mustafa ASLAN Başkent Adanalılar Derneği, Arif Topal Akdeniz Fed. Başkanı, Cenap Erol Toroslar Fed. Başkanı ,Veli Uçuk Avşarlar Fed. Başkanı ,Mesut EYİ Çeceli Sosyal Hizmetler Derneği (Karaisalı), Mehmet DOĞAN Aladağ Karatepeliler Derneği, Ahmet TOPALOĞLU Başkent Kozanlılar derneği ,Onur SOYLU Başkent Çukurovalılar Derneği, Hasan Çetintaş Balkan Türkleri Derneği, Yusuf Özer Aydınlar Ocağı Başkanı, Hasan Yıldız Aladağlılar Derneği, Cemal Yılmaz Adana Vanlılar Derneği Başkanı, Miktat Bey Tufanbeyliler Derneği Başkanı ,Mehmet Yıldırım Çukurova ve havalisi Yörük Türkmen dernekleri federasyonu başkanı, Durmus Aranmaz Kozanlılar Dernek Başkanı, İsmail Şahin Andırın Kadirliler Dernek Başkanı, Ahmet Sazlıdere Sumbaslılar Kadirlililer Dernek Başkanı, Münevver Uçak Münevver Vakfı Başkanı

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.