BAŞKAN SANCAK’TAN VAR AÇIKLAMASI

BAŞKAN SANCAK’TAN VAR AÇIKLAMASI
Yayınlama: 21.02.2024
A+
A-

TOROS (Haber Merkezi) – Türkiye Futbol Federasyonu, Trendyol Süper Lig’de 26. haftanın ardından VAR kararlarının açıklanacağını duyurdu. Yukatel Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Azerbaycan kanalı CBC Sport’a kararı değerlendirdi.

VAR kayıtlarının açıklanacak olmasıyla ilgili Murat Sancak, “VAR kayıtlarının açıklanması yeterli değil. Bir maçta sıkıntı olduğu zaman o iki kulübün başkanları VAR’ın bütün kayıtlarını dinlemesi gerektiğini düşünüyorum. Bütün kayıtların kamuoyuna paylaşılması çok polemik oluşturur. Hedefimiz Avrupa’ya gitmek. İlk 5 takım Avrupa’ya gidiyor. Biz kazanmaya başlarsak Avrupa’ya gidebileceğimizi düşünüyorum” açıklamasını yaptı.

Hikmet Karaman ile ilgili ise Sancak, “Şu anda Türkiye piyasasının en iyi teknik direktörlerinden bir tanesi takımın başında. Onun da işi kolay değil. Yeni bir takım kurduk. Bu gençleri harmanlayıp iyi bir birliktelik yaratılırsa başarılı olacağını düşünüyorum. Alanya maçında deplasmanda o geri dönüşü yapmak her takımın harcı değil” dedi.

TRABZONSPOR MAÇINI DÜŞÜNÜYORLAR

Mavi-Lacivertli ekipte teknik kadro ve futbolcular, Pazar günü saat 16.00’da deplasmanda oynayacağı Trabzonspor maçını düşünüyorlar. Yukatel Adana Demirspor, Trabzon müsabakasına galibiyet parolasıyla hazırlanıyor.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.