Başkan Mustafa Çay’dan Mahalle Muhtarlarına Yemek

Başkan Mustafa Çay’dan Mahalle Muhtarlarına Yemek
Yayınlama: 20.10.2023
A+
A-

TOROS(Haber Merkezi) – Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla mahalle muhtarlarının onuruna yemek programı düzenledi.
Pozantı Belediyesi, 19 Ekim Muhtarlar Günü kutlamaları kapsamında ilçedeki 21 mahalle muhtarı için yemek programı düzenledi.
Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay'ın ev sahipliğinde Akçatekir Yaşam Park Restaurant’ta gerçekleşen programa; Kaymakam Fatih Karamahmut, Belediye Başkanı Mustafa Çay, Başkan Yardımcısı Cengiz Öztürk, İlçe Emniyet Müdürü Kahraman Özkeskin ve mahalle muhtarları aileleriyle birlikte katıldı.
ÇALIŞMALARI VE PROJELERİ ANLATTI
Yemek sonrası konuşma yapan Başkan Mustafa Çay, davetine icabet etmelerinden ötürü mahalle muhtarlarına ve ailelerine teşekkür etti.
Kısıtlı imkânlarla yapılan hizmet ve çalışmaları anlatan Başkan Çay, projelerinden de bahsederek birlik ve beraberliklerinin bozulmamasını istedi. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 100. Yılında Pozantı Kaymakamı Fatih Karamahmut ile birlikte bir haftalık program hazırladıklarını dile getiren Başkan Çay, tüm muhtarları düzenleyecekleri etkinliklere davet etti.
BAŞKAN ÇAY İSRAİLİ KINADI
Muhtarlar onuruna düzenlenen yemek programında konuşan Başkan Mustafa Çay, İsrail’in Gazze’deki soykırımını kınayarak “İsrail’in Gazze’de uyguladığı soykırımı kınıyorum. Gazze’de yaşanan insanlık dramının bir an önce son bulmasını diliyor, vefat eden Müslüman kardeşlerimize Yüce Allah'tan rahmet diliyorum” dedi.
TEŞEKKÜR ETTİ
Pozantı Muhtarlar Derneği Başkanı Zafer Konuk ise, yemek sonrası söz alarak yapmış olduğu
konuşmada yapmış olduğu çalışmalar ve her mahalleye yaptığı desteklerden ötürü muhtarlar ve vatandaşlar adına teşekkür etti. Yemek sonunda muhtarlarla kısa bir toplantı yapan Başkan Çay, istek ve talepleri dinledi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.