Adana 1954 FK taraftarlarıyla buluştu

Adana 1954 FK taraftarlarıyla buluştu
Yayınlama: 16.08.2022
A+
A-

 

(HABER MERKEZİ)-TOROS-Bölgesel Amatör Lig’de yeni sezonda şampiyonluk hedefleyen halkın takımı Adana 1954 FK, lig öncesi Pozantı Stadında Başkan Menderes Kutlu, yöneticiler, teknik kadro, futbolcular ve taraftarlar bir araya geldi. Lig öncesi taraftarları ile kucaklaşan Turuncu-Beyazlı ekip, yeni sezon öncesi tek yumruk oldu.

TARAFTARLAR POZANTI’YA GELDİ

Çok sayıda taraftarlar, lig öncesi Pozantı’da kamp yapan Adana 1954 FK’yı antrenmanda yalnız bırakmadılar. Teknik kadro ve futbolcuları, tek tek tribüne çağıran taraftarlar, şampiyonluk sözü aldılar. Meşaleler yakıldı ve Pozantı Stadında muhteşem bir görüntü ortaya çıktı.

BAŞKAN KUTLU’DAN TARAFTARLARA TEŞEKKÜR

Halkın takımı Adana 1954 FK’nın Başkanı Menderes Kutlu, her daim yanlarında olan taraftarlarına teşekkür etti. Başkan Kutlu, “Kurulduğumuz ilk günden bu yana en büyük gücümüz taraftarlarımız. Pozantı’ya gelerek bizlere lig öncesi moral verdiler. Yeni sezonda Adana’da Muharrem Gülergin Stadında oynayacağımız maçlarda taraftarlarımızın yine yanımızda olacak. Birlik ve beraberlik içerisinde takımımızı şampiyonluğa ulaştıracağız” şeklinde konuştu.

BAŞKAN MUSTAFA ÇAY’A FORMA

Halkın takımı Adana 1954 FK’nın Başkanı Menderes Kutlu, kulüplerine destek ve katkıları için Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay’a kulüplerinin ismi yazılı formasını takdim etti. Başkan Çay, her daim Adana 1954FK’nın yanında olacağını belirtirken yeni sezonda 3.lige çıkacağına inandığını söyledi.

GÖRKEM SEVİNDİK’E SEVGİ SELİ

Adana 1954FK’nın yönetiminde bulunan ünlü oyuncu Görkem Sevindik’e taraftarlar sevgi gösterisinde bulundu. Taraftarlar, Sevindik ile fotoğraf çektirme yarışına girdiler. Gösterilen ilgiden dolayı çok mutlu olan ünlü oyuncu Görkem Sevindik, “Taraftarlarımız bizlerin her şeyidir. Yeni sezonda sık sık bir araya geleceğiz. Hep birlikte takımımızı layık olduğu 3.futbol ligine taşıyacağız” diye konuştu.

BURAK ERDEM: HER GEÇEN GÜN İYİYE GİDİYORUZ

Turuncu-Beyazlı ekibin Genel Kaptanı Burak Erdem, Pozantı kampının neşe içerisinde gerçekleştiğini belirterek, “Her geçen gün iyiye gidiyoruz. Pozantı’ya gelerek taraftarlarımız bizlere büyük bir moral verdi. Bu moralle, ligde istikrarlı sonuçlar alacağız. Geçen yıl olduğu gibi, bu yılda Adana’mıza büyük bir heyecan yaşatacağız” dedi.

YUSUF YILDIZ: HER ŞEY ÇOK GÜZEL

Adana 1954 FK’nın Başkan Yardımcısı Yusuf Yıldız, takımda her şeyin çok güzel olduğunu anlattı. Yıldız, “Başkanımız Menderes Kutlu’nun önderliğinde hedefimize emin adımlarla yürüyoruz. Güçlü yönetimimiz, güçlü takımımız ve muhteşem taraftarlarımızla adım adım şampiyonluğa yürüyeceğiz.25 Eylül’de lig start alacak. Başarılı olacağımıza canı gönülden inanıyorum” ifadesini kullandı.

ALİ GÖNLÜ: TARAFTARLARIMIZ MUHTEŞEMDİ

Adana 1954 FK’nın Taraftarlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Ali Gönlü, takım olarak yeni sezon öncesi işi sıkı tuttuklarını belirterek, “Pozantı’da taraftarlarımız muhteşemdi. Lig öncesi teknik kadro ve futbolcu kardeşlerimiz büyük bir moral kazandı. Ligde başarılı olacağız. Hep birlikte Adana’mıza 3.lig takımı kazandıracağız” şeklinde konuştu.

ERHAN KOÇ: TAKIMIMIZA ŞAMPİYONLUK YAKIŞIR

Adana 1954 FK’nın tecrübeli teknik adamı Erhan Koç, takımlarına şampiyonluğun yakışacağını kaydetti. Başkan Menderes Kutlu, yöneticileri ve taraftarlarının her zaman yanlarında olduğunu dile getiren Koç, ”Biz büyük bir aileyiz. Herkes üzerine düşeni yapacak. Engelleri bir bir aşarak, takımımızı 3.lige taşıyacağız” dedi.

YEMEKTE BULUŞTULAR

Pozantı Stadında yapılan antrenman sonrası Başkan Menderes Kutlu ve yöneticileri, takımın kamp yaptığı Pozantı Belemedik’e geçtiler. Teknik kadro ve futbolcularla birlikte yemek yediler. Yemekte, Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, Feke Belediye Başkanı Ahmet Sel ile Pozantı Belediye Başkan Yardımcısı Cengiz Öztürk de hazır bulundu. Haber: Hayrettin GÜNBEYİ

 

 

 

 

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.