BAŞKAN KOCAİSPİR ÖĞRENCİLERİN İSTEKLERİNE KAYITSIZ KALMADI

BAŞKAN KOCAİSPİR ÖĞRENCİLERİN İSTEKLERİNE KAYITSIZ KALMADI
Yayınlama: 30.11.2023
Düzenleme: 30.11.2023 12:40
A+
A-

TOROS (Haber Merkezi) – Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, kendisine iki hafta önce mektup gönderen Yüreğirli öğrencilerin isteklerine kayıtsız kalmadı.

Yüreğir’de sportif faaliyetlerin, sporcu sayısının artması ve spor bilincinin gelişmesi amacıyla birçok projeye imza atan Başkan Kocaispir, Yüreğir Karşıyaka Atatürk Anadolu Lisesi Kız Futsal Takımı’nın gelecek dönem malzeme eksiklerinin yazıldığı mektubu okuyup harekete geçti.

İşte Başkan Kocaispir’i harekete geçiren o mektup;

“Saygıdeğer, Yüreğir Belediye Başkanımız Fatih Mehmet Kocaispir, ben Karşıyaka Atatürk Anadolu Lisesi 12-C sınıfı öğrencilerinden Zeynep Demirkapı. Okulumuzun Futsal takımındayım. Kız Futsal takımımızda ileri yıllar için gerekli ekipman ve malzemeler için yardımlarınızı bekleriz. Başkanımız olduğunuz için gurur duyuyoruz. Saygılarımla…”

Gönderilen mektup üzerine Yüreğir Karşıyaka Atatürk Anadolu Lisesi’ni ve Kız Futsal Takımı’nı ziyaret eden Başkan Kocaispir, eksik malzemeleri teslim edip, öğrencilerle beraber maç yaptı.

Maçın ardından konuşan Başkan Kocaispir; “Zeynep bana mektup yazarak antrenman için ekipman talebinde bulunmuştu. Ben de mektup üzerine ona bir sürpriz yaptım hem okulumuzu ziyaret ettim hem malzemeleri teslim ettim. Az önce de bir maç yaptık. Son derece sıkı kızlar. Gol atmama da müsaade ettiler. Gençlerimizle gurur duyuyoruz. Onlar ülkemizin geleceği. Taleplerini yerine getirmiş olmaktan son derece mutluyum. Bana da bir söz verdiler Adana birincisi olacaklar. Biz de final maçına geleceğiz inşallah. Eğer Adana birincisi olurlarsa onlara bir sürprizim daha olacak” dedi

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.