BAŞKAN KOCAİSPİR ESNAFLA VE VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ

BAŞKAN KOCAİSPİR ESNAFLA VE VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ
Yayınlama: 30.01.2024
A+
A-

TOROS (Haber Merkezi) – Cumhur İttifakı’nın Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Kocaispir, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Çarşı esnafını gezen Başkan Kocaispir, vatandaşlarla sohbet edip, fotoğraf çektirdi. Başkan Kocaispir’e, esnaf ziyaretinde AK Parti Seyhan İlçe teşkilatı da eşlik etti.

Cumhur İttifakı ve AK Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Kocaispir, Melek Girmez, Küçük Saat ve Pazarlar Caddesi’nde vatandaşlar ve esnafla sohbet etti, desteklerini beklediğini ifade etti. Yoğun ilgi ile karşılanan Başkan Kocaispir vatandaşlar ve esnafla sohbet etti, yanına gelenlerle fotoğraf çektirdi.

İlk kez oy kullanacak bir gencin “İlk oyum size” demesi üzerine teşekkür eden Başkan Kocaispir, “Az kaldı, inşallah. Adana’mızın makus talihini hep beraber değiştireceğiz.” yanıtını verdi.

Düğün hazırlığı için alışveriş yapan bir çiftle de tanışan Başkan Kocaispir, “Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmem halinde nikâhınızı ben kıymak isterim” dedi.

Vatandaşların yoğun ilgisi eşliğinde tek tek esnafı gezen Başkan Kocaispir, tatlıcıda tezgâh başına geçerek vatandaşlara tatlı dağıttı.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.