Başkan Karalar, Reşatbey Mahallesi muhtarlığını ziyaret etti

Başkan Karalar, Reşatbey Mahallesi muhtarlığını ziyaret etti
Yayınlama: 10.01.2024
A+
A-

TOROS (Haber Merkezi) – Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Reşatbey Mahallesi muhtarlığına ziyarette bulundu. Reşatbey Muhtarlığı’nda muhtar Behzat Efe Şeker ile sohbet gerçekleştiren Karalar, “Reşatbey Mahallesi’nin her sorununun çözümü için yanınızda olmaya devam edeceğiz.” dedi.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü törenine katıldıktan sonra, Reşatbey Mahallesi Muhtarlığını ziyaret etti. Gerçekleştirdiği ziyarette, Reşatbey Mahallesi Muhtarı Behzat Efe Şeker ile mahallenin sorunlar hususunda sohbet gerçekleştiren Karalar şunları kaydetti: Bizler her zaman mahalle sorunları üzerine muhtarlarımızla istişare ederek onların taleplerini elimizden geldiğince yapmaya çalışıyoruz. Reşatbey Mahallesi’nin muhtarı aracılığıyla da mahalle ve mahallelinin sorunlarıyla yakinen ilgilendik. Bundan sonra da elimizden geldiğince ilgilenmeye devam edeceğiz.

Karalar, Reşatbey Mahallesi Muhtarlığını ziyaret ettiği esnada 31 Mart Yerel Seçimlerinde Reşatbey Mahallesi Muhtar Adayı olan Mert Kana ile de istişare sağladı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.