Başkan Kanlı ve Milletvekili Ersoy’dan depremzede çocuklara ziyaret

Başkan Kanlı ve Milletvekili Ersoy’dan depremzede çocuklara ziyaret
Yayınlama: 01.10.2023
A+
A-

TOROS( Haber Merkezi) – MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, MHP Adana Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy ve İl Divan Kurulu Üyeleri,Adana’da devletin koruması altında barınan depremzede çocukları ziyaret ettiler.
DEPREMDEN HEMEN SONRA OLUŞTURULDU
MHP heyetine refakatte bulunan Aile ve Sosyal Hizmetlerden Sorumlu Vali Yardımcısı Huriye Küpeli Kan ile İl Ticaret Müdürü Adnan Ekiz, depremden hemen sonra hayırseverlerin katkılarıyla çok kısa sürede oluşturulan barınma merkezi ve depremzede çocuklar hakkında bilgi verdiler.
ÇOCUKLARLA BERABER OYUN OYNADILAR
Heyet, çocukların sağlıklı ve mutlu yaşayabileceği bir şekilde tadilatı yaptırılarak hizmete açılan binada depremzede çocuklara çeşitli hediyeler verdi, birlikte oyunlar oynadı, ayrıca depremzede bir çocuğun doğum gününü kutladı.
Gerçekleşen ziyaretin ardından açıklamada bulunan MHP Adana İl Başkanı
Yusuf Kanlı, Türkiye’nin asrın felaketini yaşadığını ve milletçe büyük acılar çekildiğini söyledi.
DEVLET BAHÇELİ BÜYÜK HASSASİYET GÖSTERİYOR
MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’nin özellikle felakete maruz kalan bölgeler için büyük hassasiyet gösterdiğini ifade eden Başkan Kanlı, “Bu nedenledir ki seçim dönemlerinde sessiz bir çalışma yaptık.
MHP Genel Merkezi oluşturduğu heyetlerle de zaman zaman depremin vurduğu illeri ziyaret ederek sorunları dinliyor, ‘Hep yanınızdayız’ mesajı veriyor. Biz de bu kapsamda depremzede çocuklarımızı ziyaret ettik.” diye konuştu.
“HEPİMİZE GÖREVLER DÜŞÜYOR”
Burada sıcak bir yuva ve kendilerini devletin şefkatli kollarına emanet eden, her türlü ihtiyaçları karşılanan gülen çocuklar gördüklerini ve çok mutlu olduklarını belirten Başkan Yusuf Kanlı, “Yavrularımızın bu travmayı atlatmaları, sağlıklı bir şekilde büyüyüp, gelişmeleri için hepimize görevler düşüyor. Allah devletimize zeval vermesin, milletimize başka acılar yaşatmasın. Bu vesileyle; Adanalı hayırseverlerimize teşekkür ediyoruz.” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.