Başkan Erdem: “Cumhuriyeti onurla kutlamak her vatandaşın hakkıdır”

Başkan Erdem: “Cumhuriyeti onurla kutlamak her vatandaşın hakkıdır”
Yayınlama: 27.10.2023
A+
A-

TOROS (Haber Merkezi) – Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Yılının Türk tarihinde büyük ve önemli bir dönüm noktası olduğunu vurguladı.

Cumhuriyetin ikinci yüzyılında daha umutlu, iyimser ve geleceğe güvenle bakılabilen bir Türkiye Cumhuriyeti temennisinde bulunan Başkan Hülya Erdem, Gazi Mustafa Kemal Atatürk liderliğinde büyük bir mücadelenin sonucunda zaferle taçlanan Cumhuriyetin tüm kazanımlarının gelecek kuşaklara güvenle aktarılması gerektiğini söyledi.

“ATATÜRK ADI SONSUZA DEK YAŞAYACAK”Ceyhan Belediyesi olarak görev alanlarındaki tüm çalışmalarda Atatürk’ün ilke ve devrimleri ışığında, öngörüleri ve gençlere, kadınlara aşıladığı sorumluluk bilinciyle hareket ettiklerini kaydeden Başkan Hülya Erdem, “Mustafa Kemal Atatürk liderliğinde büyük bir mücadele sonucunda kurulan Cumhuriyet; laik, demokratik ve bağımsız bir Türkiye’yi oluşturmuş, dünyaya örnek olmuştur. Güzel ülkemizde, bereketli topraklarımızda yaşamayı Mustafa Kemal Atatürk’e borçluyuz. O’nun adını sonsuza dek yaşatmak görevimiz, Cumhuriyetimizin 100. yılını coşkuyla kutlamak her vatandaşın hakkıdır” diye konuştu.

“GELECEĞE UMUTLA BAKIYORUZ”Türkiye’nin uluslararası alandaki etkinliğinin artması, ekonomik ve sosyal olarak kalkınması ve demokratik değerlerinin daha çok ön planda olması gereğine işaret eden Başkan Erdem, “Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılını onurla ve gururla kutlamak ve geleceğe umutla bakmak son derece önem taşıyor” dedi.Cumhuriyetin 2. Yüzyılının anlam ve önemini bilerek hareket etmenin, gelecek nesillere tarihi hatırlatmak ve Türkiye Cumhuriyeti’nin geçmişten bu yana süregelen kazanımlarını koruyup kollamak açısından iyi de bir fırsat olacağını ifade eden Başkan Hülya Erdem, “Cumhuriyetimizin temel değerlerine hep birlikte sahip çıkalım. Yaşasın Cumhuriyet” ifadelerini kullandı.

SAYGIYLA ANDIBaşkan Hülya Erdem, Cumhuriyetin 100. Yılı nedeniyle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm arkadaşlarını ve vatanı için canını hiçe sayan aziz şehitleri, gazileri sevgi, saygı, rahmet ve minnetle andı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.