‘BAŞKAN ÇETİN İLE ÇUKUROVA’DA SPOR BAMBAŞKA’

Çukurova Belediyesi Spor Danışmanı ve ASKF Genel Sekreteri Ergin Ulun, Toros TV’de ‘Güngör’le Spor Sayfası’ programına katıldı

‘BAŞKAN ÇETİN İLE ÇUKUROVA’DA SPOR BAMBAŞKA’
Yayınlama: 16.06.2023
A+
A-

TOROS(Özel Haber) Sema Başaran -Çukurova Belediyesi Spor Danışmanı ve ASKF Genel Sekreteri Ergin Ulun, Toros TV’de ‘Güngör’le Spor Sayfası’ programında açıklamalarda bulundu. Gazeteci Hamza Güngör’ün sorularını yanıtlayan Ulun, Çukurova ilçesinde Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin ile sporun bambaşka olduğunu söyledi.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’in destek ve katkıları ile Yaz Spor Okullarının açılacağını ve kayıtların tüm hızıyla devam ettiğine dikkat çeken Ergin Ulun, “Yaz spor okullarının açılışı 19 Haziran 2023 Pazartesi günü saat 18.00’de Gündüz Tekin Onay Tesislerinde gerçekleşecek. Herkesi açılışta yanımızda görmek istiyoruz” diye konuştu.

Çukurova’nın Gülen Yüzü Umut Turnuvasında büyük bir coşkunun yaşandığını anlatan Ergin Ulun, “Başkanımız Soner Çetin, çocuklarımız için önemli bir etkinliğe imza attı. Çocuklarımız hem deprem stresinden uzak kaldılar, hem de çok sevdikleri futboldan kopmadılar. Çukurova Belediyesi olarak böyle etkinlikler yapmaya doludizgin devam edeceğiz” ifadesini kullandı.

ASKF Başkanı Ahmet Bozan ile yönetim kurulu üyeleri olarak uyum içerisinde çalıştıklarını bildiren Ergin Ulun, “Birlik ve beraberlik içerisinde kentimizdeki amatör spor kulüplerinin sorunlarını çözmek adına elimizden geleni yapıyoruz. Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar da bizlerle beraber. Adana’da sporun daha iyi yerlere gelmesi için çabalıyoruz” şeklinde konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.