ZİRVEDEKİLER ÖDÜLLERİNİ ALDI

Toros Gazetesi’nin Zirvedekiler Ödül Gecesi muhteşem bir katılım ve coşku ile gerçekleşti

ZİRVEDEKİLER ÖDÜLLERİNİ ALDI
Yayınlama: 11.12.2023
A+
A-

TOROS (Özel Haber) Melisa Karmış – Toros Gazetesi’nin geleneksel olarak düzenlediği Zirvedekiler Ödül Gecesi yoğun bir katılım ve coşku ile gerçekleşti. Muhteşem gece, Toros Gazetesi kurucusu Erden Arat’ın açılış konuşması ile başlarken, katılımcılar Onuncu Yıl Marşı ile ellerinde Türk Bayrakları ile coştular.

ARAT AÇILIŞ KONUŞMASINI YAPTI

Toros Gazetesi kurucusu Erden Arat, bugüne kadar ne paraya, ne de güce tapmadığını belirterek, “Dünyanın en tehlikeli iki şeyi biri paraya, diğeri güce güvenmek. Ben bugüne kadar ne paraya, ne de güce güvendim. Güvendiğim tek şey sadece sizin gibi dostlarımız.Hepiniz hoşgeldiniz, şeref verdiniz.”dedi.

ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU

Zirvedekiler Ödül Gecesi’nde Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir’e ve Sunar Şirketler Gurubu Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Nuri Çomu’nun temsilen alan şirketin basın sorumlusu Selçuk Atal’a plaketini ve kara kalem portre çalışmasını 26. ve 27. Dönem AK Parti Adana Milletvekili Tamer Dağlı verirken, Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz’un plaketini ve kara kalem portre çalışmasını İYİ Parti Yüreğir Belediye Başkan Adayı Bülent Alper, 26. ve 27. Dönem AK Parti Adana Milletvekili Tamer Dağlı’nın, Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay’ın, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’in, Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem’in plaketini ve kara kalem portre çalışmasını CHP Adana Milletvekilleri Orhan Sümer ve Ayhan Barut ile birlikte gecede bulunan konuklar birlikte verdiler.

KİMLER KATILDI?

CHP Adana Milletvekilleri Orhan Sümer ve Ayhan Barut, Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz, 26. ve 27. Dönem AK Parti Adana Milletvekili Tamer Dağlı, Seyhan Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan Üney, Çukurova Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Özgen, CHP Seyhan Belediye Meclis Üyesi Bayram Bilgin, CHP Yüreğir Belediye Meclis Üyesi Aydın Baş, CHP Seyhan İlçe Başkanı Ramazan Atikaslan ve yönetim kurulu üyeleri, TÜM Emekliler Derneği Adana Çukurova Şube Başkanı Rafet Kaya ve yönetim kurulu üyeleri, Adana Borsa Liseliler Derneği Başkanı Adem Sungurtekin, İYİ Parti Yüreğir Belediye Başkan Adayı Bülent Alper, CHP Karataş Belediye Başkan A.Adayı Seçgin Sakar, CHP Çukurova Belediyesi Meclis Üyesi A.Adayı Zeki Güç, 28. Dönem CHP Adana Milletvekili Adayı Elife Şen Müftüoğlu, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir, TSYD Adana Şube Başkanı ve Çukurova Press Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Engin Kanber, Çukurova Barış Gazetesi İmtiyaz Sahiplerinden Özcan Aladağ, Türkiye Muhtarlar Derneği Seyhan Şube Başkanı ve Hürriyet Mahallesi Muhtarı Hıdır Koluman, Toros Mahallesi Muhtarı Sibel Polat, Hurmalı Mahalle Muhtarı Feridun Dağlık, Yüreğir Akarcalı Mahalle Muhtarı Şükrü Dişkaya, 5 Ocak Mahalle Muhtarı Hasan Can, Dumlupınar Mahalle Muhtarı Şeyhmuz Demir, Yurt Mahallesi Muhtarı Arif Çetin, Sinanpaşa Mahallesi Muhtarı Arif Palalı, ASKF Genel Sekreteri Ergin Ulun, Forza 1940 Adana Demirspor Taraftarlar Derneği Başkanı Caner Halo ve üyeleri, Çukurova Belediyesi Özel Kalem Müdürü Hüseyin Özmen,  Seyhan Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü’nden Ahmet Duringa, Sevdamız Adana Platformu Başkanı ve Turbeyler Grubu Lideri Selehattin Baynal, Gazi ve Şehit Aileleri Adana Vakfı Başkanı Vahap Şener ve Yardımcısı Erkan Omay, Yüksel Gençlikspor Kulüp Başkanı Kemal Yüksel, Yenibey Mahallesi Muhtar Adayı Ramazan Tamu, Adana Demirspor Kulübü Efsane futbolcularından (Kasap) Burhan Sürer, Kemal Oyuntur, iş ve spor camiasının önemli isimleri ile gazeteciler Toros Gazetesi’nin Zirvedekiler Ödül Gecesine katıldı.

ALİ TURAÇ KONUKLARI COŞTURDU

Toros Gazetesi’nin Zirvedekiler Ödül Gecesi’nde sanatçı Ali Turaç birbirinden güzel şarkılar ve türkülerle katılımcıları coşturdu.Gecenin sonunda Sevdamız Adana Platformu Başkanı ve Turbeyler Grubu Lideri Selehattin Baynal, Toros Gazetesi kurucusu Erden Arat’a Adanaspor forması hediye etti.Arat bu hediyeden dolayı Baynal’a teşekkür ederek, “Adanamızın iki takımında da geçmişte kalecilik yaptım.Adana Demirspor da, Adanaspor da benim için önemlidir.İki takıma da sahip çıkmamız gerekir.Ancak herşeyden önce ben Adanalıyım.”dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.