SÜHEYLA TOKYAY KOLEJİ YENİLENEN BİNASININ KAPILARINI AÇTI

SÜHEYLA TOKYAY KOLEJİ YENİLENEN BİNASININ KAPILARINI AÇTI
Yayınlama: 02.09.2023
Düzenleme: 02.09.2023 21:19
A+
A-

TOROS (Özel Haber) Meryem Ünal/ Sevil Çakmak – 68 yıllık meslek hayatı ile, Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en uzun süre aktif görev yapan öğretmeni Süheyla Tokyay şehrimiz Adana’da yaşamakta ve kendi gibi öğretmenliğe gönül veren torunları ile kurumunun başında olmaya devam etmekte.

Bu yıl okul binalarını baştan aşağı yenileyen Süheyla Tokyay, her zaman çağın getirilerini takip etmenin yanında eğitim kurumlarının gösterişten uzak, ulaşılabilir ve güvenli olması gerekliliğinin herkes için öncelik olmasının önemini vurguladı. Okul binalarının girişine kurucu Süheyla Tokyay’ın özdeyişi olan “Sevgiyle açılan kapı aydınlık yarınlara giden en güvenli yoldur.” sözünü asmaları dikkat çekti.

Ülkemizin en kıdemli öğretmeninin kurduğu çatı altında görev almanın mutluluğunu dile getiren öğretmen kadrosu, “burası aynı zamanda bir öğretmen okulu, her meslektaşımıza büyük kazanımlar sağlayan bir yer. Öğretmenler kendini güvende hissedince çocuklara olan verim de artıyor” şeklinde görüşlerini dile getirdi. Süheyla Tokyay yeni eğitim öğretim yılında tüm öğretmenlere “her çocuğun ruhuna sevgi ile dokunmaları ve ülkemizin geleceğinin öğretmenlere emanet olduğunu asla unutmamalarını” mesaj verdi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.