BAŞARILARINI BAŞKAN AKAY İLE PAYLAŞTILAR

BAŞARILARINI BAŞKAN AKAY İLE PAYLAŞTILAR
Yayınlama: 14.12.2023
A+
A-

TOROS (Haber Merkezi) – Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, başarılı sporcuların Türk sporuna kazandırılması anlamında göreve geldikleri ilk günden itibaren desteklerini esirgemediklerini bu desteklerinin karşılığının da başarı olarak dönmesinin kendilerini son derece mutlu ettiğini söyledi.

KUPA VE MADALYALARINI BAŞKAN AKAY’A ARMAĞAN ETTİLER

Denizli’de yapılan Kulüplerarası Halk Oyunları Türkiye şampiyonası’nda üçüncü olan Seyhan Belediyespor Kulübü Halk Oyunları Yıldız takımı ve Romanya’da gerçekleşen Gençler U-23 Avrupa Şampiyonası’nda ikincilik, Büyükler kategorisinde Avrupa üçüncülüğü, Ankara’da gerçekleşen şampiyonada Büyükler Türkiye birinciliği ve Belediyeler arası Türkiye şampiyonu olma başarısı gösteren Seyhan Belediyespor Kulübü sporcusu milli halter Sara Yenigün Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay’ı ziyaret edip desteklerinden dolayı teşekkür edip kupa ve madalyalarını armağan ettiler.

BAŞARILAR BİZLERİ MUTLU EDİYOR

Cumhuriyetin 100.Yılında elde edilen başarılardan dolayı Halk oyunları yıldız takımını ve Milli sporcu Sara Yenigünü kutlayıp başarılarının devamını dileyen Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, “ Yaşamımızda her şeyin birbirini tamamlaması lazım. Ekonomi ile birlikte sanat, kültür ve sporun birlikte olması gerçek uygarlık ölçüsü olarak karşımızda duruyor. Halk oyunları da bunun bir parçası. Cumhuriyetimizin 100.yılında kadınlarımızın elde ettiği başarılar bizleri daha çok sevindirmiştir. Umuyorum ki, bu başarılar daha fazla yaygınlaşır. Bu anlamda her zaman olduğu gibi desteğimiz artarak devam edecek ” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.