Av.Mehmet Barışık Hukuk Bürosu açıldı

Av.Mehmet Barışık Hukuk Bürosu açıldı
Yayınlama: 29.11.2022
A+
A-

 

 

Mustafa Kemalpaşa Bulvarı üzerinde bulunan Sait Barışık Sitesindeki ofisin açılışında Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekilleri Orhan Sümer, Ayhan Barut, Adana Barosu Genel Sekreteri Av. İlker Mengü, Adana Barosu Saymanı Av. V. Mert Kuşdemir, Yönetim Kurulu Üyeleri Av. Nevzat Elçi, Av İlker Güzel ile Av. Müslüm Susar, Av. Mehmet Barışık, dedesi Mehmet Barışık ve iş insanları Şahin Kalo ve Mustafa Barışık başarı dilek ve temennilerinde bulundu.

AV.BARIŞIK HERKESE TEŞEKKÜR ETTİ

Av.Mehmet Barışık, Gaziantep Hasan Kalyoncu Üniversitesi Hukuk Fakültesinden 2021 yılında mezun olup Adana Barosu’nda avukatlık stajını tamamlamasının ardından bürosunu açmaya karar verdi.Yoğun bir katılımın olduğu açılışta misafirlere teşekkür eden Av.Barışık, “Kıymetli misafirlerim hepinizi saygı ve sevgiyle selamlayarak hoş geldiniz diyorum. Bu mutlu ve heyecanlı günümde yanımda olarak mutluluğumu çoğaltıp, heyecanımı yatıştırdığınız için sizlere sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Hak, hukuk ve adalet yolundan şaşmayacak olan Mehmet Barışık Hukuk Bürosu’nun açılışı için buluştuğumuz bu günde Mehmet Barışık Hukuk Bürosu’nun sadece Mehmet Barışık’a ait bir hukuk bürosu olmadığını; burada bulunan tüm misafirlerimize, bulunmak isteyip de bulunamayan ve ileride yeni tanışacak olsak bile vatanımızı milletimizi seven herkese ait, kapıları sonuna kadar açık bir büro olduğunu belirtmek isterim. Dışarıdan bakıldığında her ne kadar şahsımın eseri bir büro gibi görünse de, eğitim öğretim hayatım boyunca sabahın en erkeni ile gecenin en geç saati demeden bizlere destek olan, fedakarlık eden kıymetli annemin, kıymetli babamın ve küçüklüğümüzden bu yana tüm samimiyetiyle siz yeter ki okuyun gerekirse ceketimi satar sizi yine okuturum diyen, adını taşıyor olduğum ve adını taşıyor olmaktan da son derece gurur duyduğum kıymetli dedem Mehmet Barışık’ın eseridir. Ayrıca bugün ailemizin, büyük dedelerimizin yüzyılı aşkın süre önceden geçimini sağladığı, ikamet ettiği, Kiremithane Dadaloğlu mahallesine bir ilk olarak hukuk bürosu açmanın mutluluğunu yaşamaktayım.Tüm bu mutlulukların arasında üzülerek söyleyeceğim tek bir şey olacaktır. Mahallemize, gençlerimize, etrafımıza örnek olan, keşke bugün bu kurdeleyi keserken aramızda olabilseydi dediğimiz merhum amcam Kazım Barışık’ı da rahmetle, sevgiyle ve saygıyla anıyorum.”diye konuştu.

“HUKUK CAMİASINA HAYIRLI OLSUN”

Açılış öncesi düşüncelerini aktaran Milletvekili Ayhan Barut, hayırlı olsun dileklerinde bulunurken, Milletvekili Orhan Sümer de Türk Adalet Sisteminde adil karar verilmesine katkı sunacak hizmetler yapmaları temennisinde bulundu.

Av. Mehmet Barışık’ı stajından beri tanıdığını ifade eden Baro Sekreteri Av. İlker Mengü de “Avukatlık mesleği sabır, inat, mücadele ve asla pes etmemeyi gerektiren bir meslektir. Arkadaşımın mesleğine karşı duyduğu heyecanı, bilgisi, donanımı ve çalışkanlığının yanı sıra azimli ve sosyal ilişkilerindeki başarısıyla avukatlık mesleğinde başarılı olacağını ortaya koymuştur” diyerek, avukatlık bürosunun hukuk camiasına hayırlı olmasını diledi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.