Atikaslan:CHP’de liyakatli ve çalışkan insanlar göreve geldi

Atikaslan:CHP’de liyakatli ve çalışkan insanlar göreve geldi
Yayınlama: 15.10.2023
A+
A-

TOROS ÖZEL HABER-(SONGÜL BULUT)-CHP Seyhan İlçe Başkanı Ramazan Atikaslan, CHP’nin Adana’da yeni yönetimlerini oluştuğunu liyakatli ve çalışkan insanların göreve geldiğini belirterek CHP’nin bu sinerji ile artık Adana’da daha güçlü olduğunu söyledi. Atikaslan ayrıca partililerden gelen ön seçim taleplerini de genel merkeze ileteceklerini söyledi.
YÖNETİCİLERİMİZ ÇALIŞKAN VE LİYAKATLİ İNSANLARDAN OLUŞTU
Cumhuriyet Halk Partisi Seyhan İlçe Başkanı Ramazan Atikaslan Toros Televizyonu ve Toros Gazetesi kurucusu Erden Arat’ı ziyaret etti. Ziyarette, hep birlikte çalışıp yerel seçimlere hazırlanacaklarını söyleyen ilçe başkanı Atikaslan, yeni seçilen il ve ilçe yöneticilerinin son derece liyakatli ve çalışkan insanlardan oluştuğunu söyledi. Atikaslan, ”İl ve ilçe seçimlerini tamamlayarak 4-5 Kasım tarihlerinde yapılacak genel kurulu beklemeye başladık. Delege seçimlerinden itibaren son derece adil bir seçim yapılarak liyakatli ve çalışkan kadrolar yönetime girmiştir. Özellikle Adana il başkanlığı görevine seçilen Dr. Anıl Tanburoğlu partiye sinerji kazandırmıştır. Kendisi son derece liyakatli ve bilgili bir kişidir. Ayrıca genç olması en büyük avantajıdır. Ben inanıyorum ki çok başarılı olacaktır. Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeydan Karalar ve ilçe belediye başkanlarımız ile birlikte partinin oyunu arttırmak için canla başla çalışacağız” ifadelerini kullanarak Büyükşehir ve tüm ilçe belediyelerini kazanmak için çok kararlı olduklarını vurguladı.
ATİKASLAN: ÖN SEÇİM TALEBİNİ GENEL MERKEZE İLETECEĞİZ
CHP’yi iktidara taşımak için gece gündüz demeden mücadele edeceğine ve başarılı olacaklarını söyleyen CHP Seyhan İlçe Başkanı Ramazan Atikaslan, bu anlamda tabandan gelen seslere de kulak verdiklerini söyledi. Özellikle tabanda ön seçim talebinin olduğunu belirten Atikaslan, ilçe yönetimi olarak ön seçim yapma isteklerini yönetim kurulu kararı alarak genel merkeze ileteceklerini ve ilçelerinde ön seçim olması için gerekli tüm çabaları sarf edeceklerini söyledi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.