ATİKASLAN: CHP’DE DEĞİŞİM OLMADAN BU ÜLKEDE DEĞİŞİM OLMAZ

ATİKASLAN: CHP’DE DEĞİŞİM OLMADAN BU ÜLKEDE DEĞİŞİM OLMAZ
Yayınlama: 11.11.2023
A+
A-

TOROS (Özel Haber) Çağlacan Kurt/ Sevil Çakmak – Chp Seyhan İlçe Başkanı Ramazan Atikaslan Toros Tv’ye konuk oldu. Yayın koordinatörü Yasemin Güç’ün sorularını yanıtlayan Başkan Atikaslan, kurultayın çoşkusunu şu cümlelerle ifade etti. “ Kurultay çok coşkulu ve heyecanlıydı. Kurultayda dikkatimi çeken genel başkan salona girerken genel başkanımıza kesinlikle eski genel başkan diye hitap etmem sayın kılıçdaroğlu’ na kılıçdaroğlu’ nun dört ayrı konuşmasında kurultaydaki herkes ayakta alkışladı. Genel başkanımız seçmene kulak vererek değişimden yana olduğunu gösterdi” dedi.

“ ÖNCE CUMHURİYET HALK PARTİSİNDEKİ RUHU AYAĞA KALDIRMAMIZ GEREKTİ”

Başkan Atikaslan; “ ilçe kongresindeki konuşmamda da vurguladım. Cumhuriyet Halk Partisinde değişim olmadan değişim olmadan bu ülkede değişim olmaz. Cumhuriyet Halk Partisinde düzen olmadan bu ülkede düzen değişmez. O yüzden ilk önce Cumhuriyet Halk partisinde ki ruhu Ayağa kaldırmak gereklidir. Bu kurultay sonucu ben inanıyorum Cumhuriyet Halk Partisi o ruhu yakalayacak ve Cumhuriyet Halk Partisi tekrar Ayağa kalkacak. Parti meclisinde yeni yüzlerle tanıştıracağım dedi ve sözünü tuttu” ifadelerinde bulundu.

FERMUAR SİSTEMİ GELECEK

Mecliste ki kadın erkek eşitliğine önem veren Başkan Atikaslan şu cümleleriyle konuşmasını tamamladı. “ Kadın kotası açısından fermuar sistemi gelecek. Bir önceki genel başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve yeni genel Başkanımız Sayın Özgür Özel partiye fermuar sistemini getirecek bir kadın bir erkek o bizi çok mutlu edecek” diyerek cümlelerini sonlandırdı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.