ASKON’un iftar programına yoğun ilgi

ASKON’un iftar programına yoğun ilgi
Yayınlama: 09.04.2023
A+
A-

TOROS(Haber Merkezi) – Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON), 10 yıldır geleneksel olarak devam eden Ramazan ayı iftar programına bu yılda ilgi yoğun oluyor.

İhtiyaç sahibi binlerce vatandaşı aynı sofrada buluşturduklarını söyleyen Şube Başkanı Recep Çalışkan, “Allah bu mübarek Ramazan ayında tutulan oruçları, kılınan namazları ve edilen duaları kabul etsin.”dedi.

Asrın felaketi olarak nitelendirilen depremin ardından ASKON olarak depremzedeleri yalnız bırakmadıklarını kaydeden Çalışkan,“Yeniden ayağa kalkana kadar vatandaşlarımızı terketmeyeceğiz.
Vatandaşlarımız ile her daim dayanışma içerisinde olduk. Yurt içi ve yurt dışı teşkilatlarımızla tüm imkanlarımızı seferber ederek acılarımızı paylaşmaya çalıştık. Bugün bu mübarek günde Ramazan ayının iklimine uygun bir şekilde yine dayanışmamızın tezahürü olarak halkımızla kaynaşmaya onların istek ve taleplerini yerinde dinlemeye çalışıyoruz. Biz birlikte Türkiye’yiz ve büyük bir milletiz. Asrın felaketinde bunu bir daha görmüş olduk. Kenetlenir isek aşamayacağımız hiçbir zorluk yok. Bunu da yine birlikte aşacağız.”ifadelerini kullandı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.