Adana Kuaförler Odası’ndan depremzedelere hizmet

Adana Kuaförler Odası’ndan depremzedelere hizmet
Yayınlama: 02.03.2023
A+
A-

Kahramanmaraş,Gaziantep,Hatay ve çevre ilçelerinden Adana’ya getirilerek  yurtlara yerleştirilen depremzede kadınların bakımlarını Adana Kuaförler Odası’nın üyeleri üstlendiler.

 

Adana Kuaförler Odası olarak depremzede bayanlara tüm meslektaşlarıyla birlikte hizmet verdiklerini açıklayan Başkan Hacı Emin Ünal, “Emeği geçen arkadaşlarımızla birlikte kentimize gelen depremzedelere dayanışma örneği göstererek onların yanında olmak bizleri son derece gururlandırdı”diye ifade etti.

6 Şubat tarihinden bu yana üst üste yaşanan depremlerin ardından başka kentlere yerleştirilen depremzedelere yardımlar devam ederken Adana’ya gelen ve çeşitli kurumların misafirhaneleri ile  öğrenci yurtlarında kalan kadınların bakımları yapmak üzere bir karar alan Adana Kuaförler Odası, duyarlı davranarak kendi binalarında depremzedelere hizmet vermeye başladılar. Bu konuda görüşlerine başvurduğumuz Adana Kuaförler Odası başkanı Hacı Emin Ünal “Bölgemizde yaşadığımız deprem felaketinden hep birlikte üstesinden geleceğimize ve yaralarımızı birlikte saracağımıza inanıyorum. Kuaförler Odası olarak meslektaşlarımızla birlikte Adana’ya gelen depremzede kadınlarımızın ihtiyaçları doğrultusunda bakımlarını üstlenerek bir nebze yardımcı olabilmek için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Buradan tüm meslektaşlarımıza teşekkür ederim” dedi. Bu arada depremzedelere hizmet verenler arasında Sosyete Bayan Kuaförü Burhan Karataş’ın yardımseverliği herkes tarafından bilindiği gibi yapılacak hayır işlerinde her zaman ön planda yer alarak elinden geleni bir kişiliği ile herkesin gönlünde taht kurmaya devam ediyor.

Vatandaşlar aynı hizmeti erkek berberlerinden bekliyor

Güzel bir hizmete damgasını vuran Kuaförler Odası’nın örnek davranışını alkışlayan vatandaşlar “Aynı hizmeti erkek berberlerinden bekliyoruz.Bu kötü günlerde depremzedelere yardım etmek çok güzel bir olaydır. Durumu kötü olan depremzedelerin olduğunu herkes biliyor. Erkek berberlerin kadınlara oranla işleri kolay olduğu için bu durumlarda birlik ve beraberlik içerisinde olmak ve onların ihtiyaçlarını gidermek ne kadar güzel olur.Berberlerin de bu konuya sıcak bakacağını en kısa süre içinde güzel haberlerini görmek istiyoruz” diye belirttiler.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.