Yayınlama: 31.08.2023
Düzenleme: 31.08.2023 16:03
A+
A-

TOROS (Haber Merkezi) – Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Ahmet Bozan ve yönetim kurulu üyeleri Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay’ı ziyaret ederek bugüne kadar yapmış olduğu desteklerden dolayı teşekkür etti.

“BRANŞ AYRIMI YAPMAKSIZIN AMATÖRLERİMİZDEN DESTEĞİMİZİ ESİRGEMEDİK”

“ Amatör spor kulüplerimize desteğimiz devam edecek ”  diyen Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, “ Amatörlük olmadan profesyonellik olmaz. Bu anlamda branş ayrımı yapmaksızın amatör spor kulüplerimizin yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz” dedi. Başkan Akay, sözlerini şöyle tamamladı, “ Amatör spor kulüplerinde başkanlık, idarecilik ve antrenörlük görevlerinde bulunanların gençliğin kötü alışkanlıklara yönelmemesi anlamında önemli bir misyon üstlenmekte. Mutlaka destek verilmeli. 2023-2024 sezonun amatör spor camiasına hayırlı olması temennisinde bulunuyor tüm takımlarımıza başarılar diliyorum ”

 “  BAŞKAN AKAY İLGİSİNİ VE DESTEĞİNİ ESİRGEMEDİ ”

ASKF Başkanı Ahmet Bozan da, Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay’ın göreve geldiği ilk günden itibaren amatör spora olan ilgisinin ve desteğinin camiaları tarafından takdirle karşılandığını belirterek, “ Başkanımıza tüm kulüplerimiz adına teşekkür ediyorum. Yeni sezonda da gerekli desteği sağlayacağına olan inancımız  tam ” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.