Amatörce madalyalara ambargo koydu

Amatörce madalyalara ambargo koydu
Yayınlama: 31.05.2022
A+
A-

 

(HABER MERKEZİ)-TOROS-Türkiye Wushu Kung-fu Fedarasyonu Budokaido Kumite ve Kata Türkiye Şampiyonası Sakarya’da yapıldı. Adana Amatörce spor kulübü 5 sporcu ile katıldığı şampiyonada 4 Türkiye derecesi alarak rekor kırdı.

Sakarya’da yapılan Şampiyona’ya damgasını vuran Amatörce spor kulübü Derneği, adeta madalyalara ambargo koydu. Türkiye Şampiyonu olan Osman Efe Baygümüş, Türkiye ikincisi olan Berat Bilgöl ile üçüncü şampiyonluğu kıl payı kaçıran Mekselina Demirkıran Mehmet Şerif Yeşil ile Berat Şaşmaz Türkiye üçüncülük madalyalarını Amatörce Spor kulübü Başkanvekili Murat Susar’a getirdiler.

“Türkiye artık Amatörce spor kulübümüzü konuşacak” şeklinde iddialı konuşan Amatörce Spor kulübü Derneği Başkan vekili Murat Susar, madalyaları getiren sporculara teşekkür ederek” Sizlerle ne kadar gurur duysak azdır. Sizler üzerinize düşeni yaptınız. Bizde gerekeni yapacağız. Dünü ile bu günü aynı olan zarardadır düsturu ile çalışıyoruz. Bir sonraki Şampiyona ve Turnuvalarda Şampiyonluklarımızın müjdesini vereceğiz. Sporcularımız, aileleri ve teknik ekibimiz ile ne kadar gurur duysak azdır. Amatörce Spor kulübü Marka olacak. Bizi izlemeye devam edin” şeklinde konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.