Akşener, Başbakan olmam için kendime ve Cumhurbaşkanı adayımız Kılıçdaroğluna oy istiyorum

Akşener, Başbakan olmam için kendime ve Cumhurbaşkanı adayımız Kılıçdaroğluna oy istiyorum
Yayınlama: 13.05.2023
A+
A-

TOROS(Haber Merkezi) – İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 28. Dönem Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı Seçimlerine yönelik mitinglerine, Millet İttifakı’nın diğer paydaşlarıyla birlikte Ankara’da devam etti.

Akşener, Ankara’da kendilerini karşılayan coşkulu ve büyük kalabalıkta vatandaşlara seslendi.İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, kürsüye 1993 yılında Şırnak’ta Gazi olan parti kurucuları Hüseyin Özlük ile birlikte çıktı.
‘’BİZLERİ TERÖRİST YAFTASIYLA YAFTALAYANLAR AYNAYA BAKTIKLARINDA, OSLO’DA TERÖRİSTLERLE MASAYA OTURUP 10 TANE MADDEYİ İMZALADIKLARINI GÖRECEKLER”
Ankaralı vatandaşları selamlayarak konuşmasına başlayan Akşener, konuşmasına başlamadan mikrofonu Hüseyin Özlük’e verdi. İktidar ve mensuplarının muhalefet liderlerine ve muhalefete oy veren vatandaşlara yönelik iddialarına ilişkin konuşan Özlük; ‘’Millet İttifakı’na destek verdiğimiz için terörist yaftasıyla yaftalandırıldık. Fakat
onlar aynaya dönüp baktıklarında; Oslo’da teröristlerle masaya oturup 10 tane maddeyi imzaladıklarını, çadır mahkemelerinde ‘ben Türk bayrağının altında yargılanmam’ diyen teröristleri görecekler. İmralı’da 3 + 1 ev tahsis edileni, televizyon tahsis edileni görecekler. Aynaya baktıklarında Gaffar Okkan’ı, Gonca Kuriş görecekler. Bizi terörist yaftasıyla yaftalayanlar şunu bilsinler ki bizden terörist olmaz. Bizden Ankara olur, İstanbul olur, Hakkâri olur, Türkiye olur!’’ diye konuştu.

Akşener, Hüseyin Özlük’ün konuşmasının ardından; ‘’Umarım sağ ellerinde Hizbullah, sol ellerinde pkk olanlar duymuşlardır.’’ dedi.
‘’BUGÜN GÖRDÜM Kİ RECEP BEY VEDALAŞIYOR’’
Seçim atmosferine ilişkin konuşan Akşener; ‘’Çok rezil bir dille, iğrenç bir sözler dizisiyle bir seçime gidiyoruz. ‘Terörist’ oldunuz, ‘işgalci’ oldunuz. Bu milletin asil evlatları; her türlü hakareti, iftirayı siz de gördünüz biz de gördük. Ama bugün gördüm ki Recep Bey vedalaşıyor.’’ dedi.
‘’BANA DA DİYORSUNUZ Kİ ‘BAŞBAKAN MERAL’ BAŞBAKAN OLABİLMEM İÇİN BİR TANE MERAL’E BASACAKSINIZ.’’
14 Mayıs seçimleri için seçmenleri Kemal Kılıçdaroğlu’na ve İYİ Parti’ye oy vermeye davet eden Akşener; ‘’Burası şu anda bütün siyasi partilerin seçmenlerinin olduğu bir yer. Kemal Bey’i; harama el uzatmayan, haramla adı anılmayan, kul hakkı almayan, sizin gibi yaşayan Kemal Kılıçdaroğlu’nu Cumhurbaşkanı seçeceksiniz.

Bana da diyorsunuz ki ‘Başbakan Meral’ Başbakan olabilmem için bir tane Meral’e basacaksınız.’’ dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.