Akdeniz Belediyesinden kadınlara bayram hediyesi; Kapadokya gezisi

Akdeniz Belediyesinden kadınlara bayram hediyesi; Kapadokya gezisi
Yayınlama: 04.07.2023
A+
A-

MERSİN (İHA) – Akdeniz Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen ‘Kapadokya gezisi’ ile kadınlar, Ürgüp, Göreme, Avanos ve Peri Bacalarını gezerek keyifli bir bayram tatili geçirme fırsatı yakaladı.
Akdeniz Belediyesinin başlattığı örnek proje sayesinde binlerce kadın, ilk kez şehir dışına çıkma, Türkiye’nin tarihi, kültürel mekânlarını gezme ve görme imkânı buluyor. Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından son olarak Kurban Bayramı tatilinde organize edilen Kapadokya gezisine de ilçeye bağlı farklı mahallelerden 70 kadın katıldı.

Gönüllerince eğlendiler, sevdiklerine hediyeler aldılar
Gezi sayesinde Akdenizli kadınlar, Türkiye’nin en güzel yerlerinden biri olan, yerli ve yabancı milyonlarca insanın görmek için her yıl adeta akın ettiği Kapadokya’nın doğa harikası güzelliklerini, tarihi, turistik ve kültürel mekânlarını, ören yerlerini ve meşhur tarihi Göreme Açık Müzesini gezme fırsatı yakaladı. Gezi boyunca gönüllerince gezip eğlenen kadınlar, sevdiklerine çeşitli hediyeler aldı, gezdikleri yerlerde bol bol hatıra fotoğrafları çektirip gezilerini ölümsüzleştirdi.

Kimi ilk kez şehir dışına çıkma fırsatı yakaladı
Kendilerine sunulan bayram hediyesi gezi için Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak ile Kadın ve Aile hizmetleri Müdürlüğü yetkilileri ve personeline teşekkür eden kadınlar, en güzel bayram tatillerinden birini yaşadıklarını dile getirdi. Hayatında ilk kez şehir dışına çıktığını belirten bazı kadınlar da mutlu olduklarını söyleyip, bu tür gezilerin sürmesini istedi.
Akdeniz Belediyesinin, kadınlar ve gençler için hayata kattığı turlar çerçevesinde, Kapadokya’nın yanı sıra Çanakkale, Hatay, Gaziantep, Tarsus, Mut ve Silifke gezileri de organize edildi. Bugüne dek binlerce kadının katıldığı bu gezi ve turlara, yeni yerler de eklenmesi planlanıyor.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.