Akça, “Ben değil biz diyeceğim”

Akça, “Ben değil biz diyeceğim”
Yayınlama: 09.11.2022
A+
A-

 

 

İYİ Parti İl Başkan Adayı Çiğdem Akça gazetemizi ziyaret ederek, yazı işleri ekibimizle görüştü.Akça’ya, Nezihe Kurluk(İş insanı Kadın Politikaları STK Komisyonu Başkanı), Leyla Sizgen (Kadın Politikaları Girişimcilik Komisyonu Başkanı), Ülkü Çelebi (Kadın Politikaları Propaganda Komisyon Başkanı), Nazif Gökmen(İş İnsanı),  Selçuk İnce(İş İnsanı), Muhammed Köse(Esnaf) eşlik etti.

İL TEŞKİLATLARI SİYASİ PARTİLERİN EN ÖNEMLİ GÜCÜ

İl teşkilatlarının siyasi partilerin en önemli gücü olduğunu vurgulayan İYİ Parti Adana İl Başkan Adayı Çiğdem Akça,”Genel Başkanımız Meral Akşener İYİ Parti’yi kurarak, milletimiz için yeni bir heyecan, muhalefet cephesi için güçlü bir nefes olmuştur. Halkımızın gönlündeki umutları filizlendiren ve milyonların umudu olan  İyiler Hareketi’nin’ Adana öncülerinden, İl Teşkilatı kurucularından biri olmaktan onur duyuyorum.Genel Başkanımızın ve teşkilatlarımızın gece gündüz çalışmalarıyla  milletimizin teveccühü İYİ Parti’mizi 5 yıl gibi sürede çok iyi bir yere taşımıştır. Milletimiz memleketimiz için teşkilatlanmanın bir Kuvayi Milli’ye ruhuyla öncelikle en küçük mahalleden başlayarak köy, kasaba, ilçe ve il kapsamında sağlanması bizlerin öncelikli görevidir. Genel Başkanımız Akşener’in memleket genelinde kazandığı tüm iyi kalplerin il teşkilatları katında pekiştirilmesi kaçınılmaz bir görev ve memleket meselesidir. Dolayısıyla şu an gördüğüm lüzum gereği şahsi olarak milletvekili adayı olup kendim için çalışmak yerine Adana teşkilatımızı en alttan en üste kadar daha verimli ve güçlü bir yapıya kavuşturarak hizmet vermek benim için adeta kaçınılmaz bir görev, bir memleket meselesi haline gelmiştir.Bu bilinç ve görev hissiyatıyla Adana teşkilatımız bünyesinde İl Başkanı adayı olmaya karar verdim. ” dedi.

GEREKLİ SİYASİ DONANIMA SAHİBİM

22 yıldır yöneticilik ve adaylık süreci geçirdiğini belirten Akça, ” Bir kadın olarak, kadınların (dayısı olmayan kadınların) sürekli dışarı itilmesi ve ne kadar donanımlı olursa olsun seçilecek yerde olamaması, gençlerin ve kadınların sadece ve sürekli olarak hizmet personeliymiş muamelesi görmesi, bölünme, insanların şunun adamı bunun adamı olarak lanse edilmeleri ve bireysel donanımlarının hiçe sayılması, siyasetteki adeta ağa düzenin yıkılması gerekliliği, insan odaklı çalışma geleneğini oluşturma, ortak akıl ile hareket etmek, katılımcı, şeffaf ve proje odaklı çalışma sisteminin mutlaka uygulanma zorunluluğu, ülke menfaatlerinin şahsi menfaatlerin önünde tutulması gerekliliği, ilinde en vasıflı insanların önünü açacak bir il başkanı olma isteğini içselleştirmem beni bu yolu seçmeye itti.”diye konuştu.

ORTAK AKIL İLE YÜRÜYECEĞİM

Birlik ve beraberlik içinde bir yönetim anlayışı sergileyeceğini ifade eden Akça, “Ben değil biz diyeceğim.İlimizdeki gerek siyaset gerekse de sivil toplum alanında yaptığı çalışmalar ile tanınan, sürekli olarak sahada, halkın içinde olan bir insanım. Siyasete girdiğim günden bugüne il  teşkilatımız içinde il başkan yardımcılıkları, 1 dönem meclis üyesi, 2 dönem milletvekili adayı olmuş bir insanım. Yani hem yönetici hem de aday olma yolunda çok tecrübeliyim. Ortak akıl ve istişare  ile yürüyecek bir kadın il başkanı olacağım. İnanıyorum ki vatan millet sevgisiyle İYİ Parti’yi kuran ve içinde görev alan  İYİ insanlar vesilesiyle  Milletimiz ve elbette Devletimiz  kazanacaktır!”dedi

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.