AK Parti Adana İl Başkanı Tamer Dağlı, İmamoğlu ilçesinde vatandaşlarla, esnaflarla ve teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi. Gün boyu süren yoğun program kapsamında şehit aileleri de ziyaret edilirken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kaleme aldığı mektup ailelere takdim edildi.

İlçe ziyaretleri çerçevesinde İmamoğlu’na adeta çıkarma yapan İl Başkanı Tamer Dağlı, sabahın erken saatlerinden akşamın geç saatlerine kadar süren programda vatandaşlarla buluştu. Mahalle gezilerinden esnaf ziyaretlerine kadar birçok durağı olan programda Dağlı, teşkilat mensuplarıyla da istişarelerde bulundu.

Ak Partili Tamer Dağlı İmamoğlu’nda Vatandaşlarla Buluştu (4)

“Kardeşlik ve Gönül Bağı En Güçlü Şekilde Hissediliyor”

Ziyaretlere ilişkin değerlendirmelerde bulunan Dağlı, Adana’nın her ilçesinde güçlü bir dayanışma ruhu olduğunu belirterek, “Adana’mızın her ilçesinde olduğu gibi İmamoğlu’nda da kardeşlik ve gönül bağımız en güçlü şekilde hissediliyor. Hemşehrilerimizin sevgisi ve desteği bizlere büyük bir güç veriyor” ifadelerini kullandı.

Ak Partili Tamer Dağlı İmamoğlu’nda Vatandaşlarla Buluştu (3)

Esnaftan Şehit Ailelerine, Teşkilattan Mahallelere…

Programın ilk durağı AK Parti İmamoğlu İlçe Başkanlığı oldu. Burada yeni dönem çalışmaları üzerine görüş alışverişinde bulunan Dağlı, ardından ilçe merkezinde esnafları ziyaret ederek vatandaşların taleplerini dinledi. Günün en anlamlı buluşmalarından biri ise şehit ailelerine yapılan ziyaretlerdi. Dağlı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kaleme aldığı mektubu ailelere takdim ederek, “Şehitlerimiz bu vatanın onuru, gururu ve bağımsızlığımızın teminatıdır. Onların geride bıraktığı aileleri bizlere emanettir. Her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Yeniden Refah’tan Adana’da gövde gösterisi: “İlk seçimde İktidarız”
Yeniden Refah’tan Adana’da gövde gösterisi: “İlk seçimde İktidarız”
İçeriği Görüntüle

Ak Partili Tamer Dağlı İmamoğlu’nda Vatandaşlarla Buluştu (2)

Teşkilat Emektarlarına Vefa

Ziyaret programı kapsamında uzun yıllar AK Parti teşkilatına hizmet etmiş isimlerle de bir araya gelen Dağlı, “AK Parti bir dava hareketidir. Bu davaya gönül verip yıllarca hizmet eden tüm kardeşlerimize minnettarız. Onların gayreti ve fedakârlığıyla bugün bu noktaya geldik” ifadelerini kullandı.

Mahalle Buluşmaları ve Kurucu İsimlere Teşekkür

Sevinçli ve Hürriyet mahallelerinde vatandaşlarla buluşan Dağlı, özellikle kadınların taleplerini dinledi. Programın sonunda ise AK Parti’nin kurucularından Necmettin Topaloğlu’nu ziyaret ederek partinin kuruluşuna emek veren isimlere teşekkür etti.

Kaynak: AK Parti Adana İl