Yeni Parti’de yaklaşan Seyhan İlçe Kongresi öncesinde başkan adayının kim olacağı merak konusu oldu. Parti kulislerinde birden fazla isim üzerinde değerlendirme yapılırken Mehmet Şahin Gümüş’ün öne çıktığı belirtiliyor.

Teşkilat içerisindeki temaslarını sürdüren Gümüş’ün isminin parti çevrelerinde giderek daha fazla konuşulması, adaylık beklentisini de güçlendirdi.

İbre Mehmet Şahin Gümüş’ten yana

Edinilen kulis bilgilerine göre Yeni Parti yönetimi, Seyhan İlçe Başkanlığı için 4-5 isim üzerinde değerlendirme yapıyor. Kongreye birlik ve beraberlik görüntüsü verilerek tek adayla gidilmesinin planlandığı, bu adayın ise Mehmet Şahin Gümüş olmasının beklendiği ifade ediliyor.

Özgür Altıok, Mustafa Tunç’un 100 milyar lira iddiasına yanıt verdi
Özgür Altıok, Mustafa Tunç’un 100 milyar lira iddiasına yanıt verdi
İçeriği Görüntüle

Henüz resmî açıklama yapılmadı

Mehmet Şahin Gümüş’ün adaylığı konusunda henüz resmî bir açıklama yapılmadı. Bu nedenle kamuoyuna yansıyan bilgiler, şimdilik parti kulislerinde konuşulan iddialarla sınırlı bulunuyor.

Yeni Parti yönetiminin yapacağı son değerlendirmenin ardından Seyhan İlçe Başkanlığı için adayın açıklanması bekleniyor. Gözler şimdi, kulislerde adı giderek güçlenen Mehmet Şahin Gümüş’ün kongrede tek aday olarak delegelerin karşısına çıkıp çıkmayacağına çevrildi.

Kaynak: Haber Merkezi